Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

masinuta cu telecomanda

bmxdany

Postări Recomandate

salut mi-am construit o masinuta cu telecomanda dintr-o o masinuta veche un electromotor un releu shi o baterie de 12 v .problema e ca nu pot sa pun directie :cry: .... acum merge destul d bine dar ma poate ajuta cineva sa imi explice cum sa-i pun directie :nas: . eventual shi frana .ma gandeam sa folosesc un motoras de stergatoare sau de geamuri electrice astept sfaturi.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bmxdany

3

• Aelfo

2

• cristian_draghiescu

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

Mai intai de toate poate ai ocazia sa vezi la un magazin de jucarii cum sunt facute masinutele cu directie, altfel e mai greu de explicat. Dupa aceea poti sa vizitezi un site de automodelism si gasesti acolo tot felul de piese ajutatoare. Dupa aceea, daca ti se par scumpe componentele - improvizezi.

Link spre comentariu

bmxdany scrie :"era intr-un alt post o chestie cu niste relee.. dar nu am inteles exact cum"Era la sectiunea "Modelism", acelasi subiect creat chiar de tine :viewtopic.php?f=188&t=57451Am scris despre un sistem de directie cu electromagneti, nu cu relee.

da. imi cer scuzedar acolo nu raspundea nimeni si am postat aici im cer scuze daca v-ati supartatnu cred ca pot face sistemul cu electromagnetiam o mica idee dar nu este suficienta
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări