bmxdany Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 salut mi-am construit o masinuta cu telecomanda dintr-o o masinuta veche un electromotor un releu shi o baterie de 12 v .problema e ca nu pot sa pun directie :cry: .... acum merge destul d bine dar ma poate ajuta cineva sa imi explice cum sa-i pun directie . eventual shi frana .ma gandeam sa folosesc un motoras de stergatoare sau de geamuri electrice astept sfaturi. Link spre comentariu
Aelfo Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 poti cumpara de pe forumurile de modelism parghie de actionare (servomacanism): http://phoenixmodels.ro/shop/servomecanisme-c-21.html Link spre comentariu
bmxdany Postat Martie 14, 2010 Autor Partajează Postat Martie 14, 2010 era intr-un alt post o chestie cu niste relee.. dar nu am inteles exact cum daca ma poate ajuta cine ii multumesc Link spre comentariu
Aelfo Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Mai intai de toate poate ai ocazia sa vezi la un magazin de jucarii cum sunt facute masinutele cu directie, altfel e mai greu de explicat. Dupa aceea poti sa vizitezi un site de automodelism si gasesti acolo tot felul de piese ajutatoare. Dupa aceea, daca ti se par scumpe componentele - improvizezi. Link spre comentariu
cristian_draghiescu Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 bmxdany scrie :"era intr-un alt post o chestie cu niste relee.. dar nu am inteles exact cum"Era la sectiunea "Modelism", acelasi subiect creat chiar de tine :viewtopic.php?f=188&t=57451Am scris despre un sistem de directie cu electromagneti, nu cu relee. Link spre comentariu
bmxdany Postat Aprilie 21, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2010 bmxdany scrie :"era intr-un alt post o chestie cu niste relee.. dar nu am inteles exact cum"Era la sectiunea "Modelism", acelasi subiect creat chiar de tine :viewtopic.php?f=188&t=57451Am scris despre un sistem de directie cu electromagneti, nu cu relee.da. imi cer scuzedar acolo nu raspundea nimeni si am postat aici im cer scuze daca v-ati supartatnu cred ca pot face sistemul cu electromagnetiam o mica idee dar nu este suficienta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum