Vizitator obitzu Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 salut!am si eu o problema si ma gandeam ca poate o pot rezolva cu ajutorul forumului...problema este urmatoarea:am incercat zilele astea sa fac un lansator de cartofi,dupa ideea asta:http://www.youtube.com/watch?v=qA7Op02bCfE dar pentru a economisii 800 de mi(80 de lei noi)am decis sa pun in locul acelui electrosoc un aprinzator dinacela de aragaz tot pe baza de scanteie.problema este ca scanteia pe care o face,este mult prea mica si dureaza mult timp pana se poate aprinde sprayu...o intrebare am:are cineva o idee de un inlocuitor care sa nu includa tensiuni foarte mari si sa poata fi alimentat de la o baterie sau ceva de genu.va multumesc anticipat!o seara buna! Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 salut!am si eu o problemaInca nu ai o problema...problema va fi cand o sa ai doua proteze in loc de maini!!!Americanu` ala e DEFECT la creier! Nu fi precum el! Link spre comentariu
Vizitator obitzu Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 doresc raspunsuri doar cu idei nu si cu pareri Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Ar trebui sa mearga si cu aprinzatorul ala,daca apropii electrozii umpic mai multEventual foloseste 3 baterii pe alimentare (posibil sa se arda)Daca tot nu merge,gasesti pe forum suficiente convertoare de tensiune inaltaDar ai grije sa nu-ti bubuie-n fata Link spre comentariu
Vizitator FiveseveN Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Vezi aici idei http://www.spudfiles.com/forums/ Link spre comentariu
boederyakumo Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Modalitati de aprindere sunt o mie, insa pacat de cartofii pe care o sa-i arunci, unii nu au ce manca iar altii arunca cartofi. Baterii comutator si bobina de inductie scuter, suruburile trebuie sa fie apropiate la fel ca electrozii bujiei.Foloseste tub cu pereti cat mai grosi sa nu ai surprize. Astept sacul cu cartofi ! Link spre comentariu
Mikrosha Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Odata am avut nevoie de 2 kilovolti sa testez un tub de osciloscop, pe care i-am obtinut dintr-un aprinzator de aragaz, schimband tranzistorul cu ceva de putere mai mare (TIP29 parca) si alimentandu-l la tensiune mai mare (6 - 12V, nu mai tin minte). Tensiunea a crescut simtitor, atat in sarcina cat si in gol. Poti sa-ncerci, n-ar lua mult modificarea si ar putea chiar sa fie perfect pentru aprindere! Just a hint, dar nu ma fac raspunzator pentru proteze!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum