Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

help

Vizitator andries_andreea

Postări Recomandate

Vizitator andries_andreea

am nevoie urgent, va rog, acum daca se poate de driver-video-chipset-audio, pt un calc HP.AM FOLOSIT AIDA PT NUME SI MI-A DAT URM INF:Computer: Sistemul de Operare Microsoft Windows XP Professional Service Pack Service Pack 1 DirectX 4.08.01.0810 (DirectX 8.1) Placa de baza: Tipul procesorului Unknown, 3000 MHz (3.75 x 800) Numele placii de baza Necunoscut Chipsetul placii de baza Necunoscut Memoria sistemului 503 MB Tipul de BIOS Compaq (06/16/04) Porturi de comunicatie Communications Port (COM1) Porturi de comunicatie ECP Printer Port (LPT1) Multimedia: Adaptor audio Multimedia Audio Controller [NoDB] Caracteristici procesor: Tipul procesorului Unknown, 3000 MHz (3.75 x 800) Frecventa 3000 MHz Cache trace L1 12K Instructions Cache L2 1 MB (On-Die, ATC, Full-Speed) Multi CPU: CPU #0 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 2994 MHz CPU #1 Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz, 299TRE SA-L FAC IN SEARA ASTA.MULTUMESC.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• i0nutzb

1

• Cristiano

1

Top autori în acest subiect

Daca stii exact ce model de HP e (si trebuie sa fie scris pe el), intra pe site-ul HP, sectiunea "software and driver downloads" si descarca de acolo driverele necesare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări