sergiu mihoc Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 cine stie unde gasesc flanse adaptoare pentru drivere???????am o mare nevoie de 2 Link spre comentariu
rares01 Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 incearca sa vorbesti cu cei de la power audio poate te rezolva Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Martie 13, 2010 Autor Partajează Postat Martie 13, 2010 incearca sa vorbesti cu cei de la power audio poate te rezolvaam incercat dar nu aduc asa ceva. Link spre comentariu
rares01 Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 incearca daca nu turnat din metal am mai vazut numai ca trebuie un mester bun sa iese o treaba frumoasa Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Martie 13, 2010 Autor Partajează Postat Martie 13, 2010 incearca daca nu turnat din metal am mai vazut numai ca trebuie un mester bun sa iese o treaba frumoasanu ma complic cu asa ceva, daca gasesc de cumparat gata facute da, daca nu astai treaba Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Martie 13, 2010 Autor Partajează Postat Martie 13, 2010 am rezolvat, se poate inchide,am gasit pe power audio cu 15 lei bucata,doar ca nu apar pe sait si trebuie dat comanda prin mail Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum