susanu_pisu Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Sal,am un samsung (cel de mai sus),am probleme cu smnalul.Am schimbat RF3159(proc de semnla cred),a mers vreo 10 sec si a murit iar semnalul...ce poate fi?amplificatorul de semnal?multumesc Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 relipeste/schimba si finalul, strapeaza conectorul ant switch ,parca mai avea si un dublexor acolo pe intr la antena. consuma ceva pe sursa oprit? Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 13, 2010 Autor Partajează Postat Martie 13, 2010 Ce sa fie oprit pe sursa? Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 alimentezi tel cu sursa de laborator dar sa fie inchis ca sa vezi daca are finalul consum. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 13, 2010 Autor Partajează Postat Martie 13, 2010 nu are consum deloc... Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 am extras din manualul service care e prea mare si nu am putut sa-l pun, il gasesti usor pe net, cam ceea ce ar trebui sa verifici. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum