cidul Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Salut, am un router DSL-524T(4 PORTURI,4PC CONECTATE, LA ROM TELECOM si merg independent toate 4 de 3 ani fiecare cu I.P.-ul lui) ,de doua zile, daca vreau sa instalez o conexiune, imi cere user si password (la instalare router, nu am bagat nici o parola mai aparte la user :admin la passord :admin ,este instalat de 3 ani si pana acum nu mi-a cerut niciodata, user si pass )Nu pot intra, nici din browser( la 192.168.0.1 :Unable to connect ,,Firefox can't establish a connection to the server at 192.168.0.1.'' iar la 192.168.1.1 [A username and password are being requested by http://192.168.1.1. The site says: "Please enter your user name and password on DSL-524T] (Am pus la user : admin si la password: admin, dar degeaba, cere user si pass ) Acuma am net dar ce fac daca conexiunea cade ,ce fac ??? Link spre comentariu
yo9gcc Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Incearca sa dai restart la router, atunci o sa revina cu setarile din fabrica, adica user - admin; password - admin;Nu este exclus ca cineva sa intre in routerul tau si sa ii schimbe parola mai ales ca are aceiasi parola ca toate care vin din fabrica. Daca merge este bine sa ii schimbi parola sa nu mai poata fi accesat de altcineva care stie ,,cu ce se mananca,,. Link spre comentariu
cidul Postat Martie 13, 2010 Autor Partajează Postat Martie 13, 2010 I-am dat ,la restart asta tine minte I.P.-urile si setarile o tine creata user si password ???Am K.I.S. 2010 am scanat cu el si nu imi arata nici un virus...Ce ma oftica, este ca nu pot intra in router, sa fac setarile din nou si sa-l parolez.Puteau intra cei de la rom telecom in el si sa-l paroleze fara stirea mea ?Imi vine sa anulez contractul ,nici nu ai pe cine intreba de la ei la,, Romtelecom: Asistenta IT 0903.903.903 '' ori vorbesti 1 secunda ori 24 ore te taxeaza cu 5,95 euro???? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Cine te pune să suni la asistenţă IT? Numărul pentru deranjamente la Romtelecom, Clicknet, este 08008-25425. După un meniu destul de lung, ajungi în final la un operator care îţi va repara problema de la distanţă fără prea mare efort. A, şi nu costă nimic (e telverde).Oricum, pe lîngă butonul de power mai există unul, mai ascuns, de reset, care cred că te poate ajuta, dar va trebui să treci din nou prin toate setările... Deci informează-te, mai întîi, dacă ai toate datele necesare (manualul de instalare al modemului, de regulă, e tot ce-ţi trebuie). Link spre comentariu
cidul Postat Martie 13, 2010 Autor Partajează Postat Martie 13, 2010 Cine te pune să suni la asistenţă IT? Numărul pentru deranjamente la Romtelecom, Clicknet, este 08008-25425. După un meniu destul de lung, ajungi în final la un operator care îţi va repara problema de la distanţă fără prea mare efort. A, şi nu costă nimic (e telverde).Oricum, pe lîngă butonul de power mai există unul, mai ascuns, de reset, care cred că te poate ajuta, dar va trebui să treci din nou prin toate setările... Deci informează-te, mai întîi, dacă ai toate datele necesare (manualul de instalare al modemului, de regulă, e tot ce-ţi trebuie).Nu are buton de power, ci numai o gaurica mica, in care bagi o scobitoare, sau un varf de creion si apesi circa 1 minut .Oricum iti multumesc pentru numar ... Link spre comentariu
cidul Postat Martie 13, 2010 Autor Partajează Postat Martie 13, 2010 Am reusit pana la urma sa-l resetez si am schimbat si password .La routerul meu DSL-524T, se poate schimba si userul, daca da cum ? Link spre comentariu
yo9gcc Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 De intrat in el nu cred ca intra cei de la romtelecom mai degraba cineva care a vrut sa se joace, nu este exclus ca la ce care le dai netul sau pot intra si alti utilizatori care sunt legati la routerul de la romtelecom. Dupa cum stiu eu ei au un router mai mare si dau ip de retea la utilizatori (asa aveam eu cand aveam netul de la ei), si nu este exclus ca cineva care le cunoaste sa faca prostii, chiar sa iti limiteze banda dar daca schimbi parola greu o mai afla si te simti mai in siguranta. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Pot intra si cei de la RT cu parola de service prin remote administration (majoritatea routerelor o au). Tu de unde ai incercat conectarea? de pe WI-FI? Nu o sa mearga asa,trebuie sa te conectezi de pe LAN. Manual-ul (in engleza) : http://ftp.dlink.ru/pub/ADSL/DSL-524T/D ... al_100.pdf Link spre comentariu
cidul Postat Martie 15, 2010 Autor Partajează Postat Martie 15, 2010 Din browser ,,192.168.1.1.'' ,dupa care cu ,,wizard'' fac setarile necesare si am net...Mai puteam obtine conexiunea si cu un ,,CD'' tot al router-ului ,care face aceiasi treaba ca ,,wizard '' numai ca acuma daca incerc instalarea cu ,,cd'' imi cere ; ,,ADMINISTRATION PASSWORD '' (Asta mi-o cere ,,dslutility.exe '') treaba care pana acuma nu mi-a fost ceruta niciodata (si am instalat de vreo 40 ori in 3 ani de pe ,,CD'' )Daca stiti cum pot rezolva treaba asta ??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum