Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

oprescu- caleidoscop de electronica

cnegrea0

Postări Recomandate

• 4 săptămâni mai târziu...

Problema este ca are exact 279 de pagini inafara de coperti. O sa-mi ia mult timp sa o scanez, si mai apoi sa vad daca o pot posta dintr-o bucata, in functie de marimea fisierului.

Link spre comentariu

Problema este ca are exact 279 de pagini inafara de coperti. O sa-mi ia mult timp sa o scanez, si mai apoi sa vad daca o pot posta dintr-o bucata, in functie de marimea fisierului.

Intai scaneaza cartea. Apoi faci o arhiva nu mai mare de 200Mb [sau 2-3 arhive mai mici, daca este mare], dupa care faci Upload pe un site, exemplu aici si postezi aici linkul pentru download.

Spor la scanat. Sper sa reusesti, oricum FELICITARI din partea mea pentru initiativa. :aplauze

Link spre comentariu

Daca doresti poti sa te ocupi doar de scanare (300dpi alb-negru 8biti , doar copertile color , compresie tiff ori chiar jpeg maximum quality) , de indreptarea , taiere pagini , procesare pagini etc, ma pot ocupa eu .

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

genial, mersi, mai ca nu as mai indrazni sa intreb si de cartea caleidoscop de electronica de care era vorba in topic, oricum si cartile astea imi lipseau, sper sa stea suficient pe forum sa le poata descarca cat mai multi, inca o data multumesc!

Link spre comentariu

mersi, nu am mai accesat de 4 ani site-ul 3Xe mai mult decat poate sa suporte orice spirit nostalgicstau si ma intreb daca o sa mai cumpar vreodata o carte in format clasic

Link spre comentariu

daca o mai gasesc la biblioteca incerc sa o scanez

Caleidoscop de electronica

Autor: George D. Oprescu

Editura: Albatros

Colectia: Cristal

An aparitie: 1987

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări