cnegrea0 Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Are cineva cartea Caleidoscop de electronica (G.D.Oprescu) in format pdf?si Caleidoscop audio de acelasi autorMultumesc mult Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Foarte bune si "Hi-FI ABC(1978)", "Caleidoscop tehnic"...Sa-i fie tarana usoara si exemplul de urmat! 1 Link spre comentariu
tiovidiu Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Cred ca eu o am pe acasa, verific si daca te mai intereseaza ti-o pot trimite in format electronic. 1 Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Ar fi bine sa o postezi undeva, sa fie accesibila cit mai multor useri. Link spre comentariu
tiovidiu Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Problema este ca are exact 279 de pagini inafara de coperti. O sa-mi ia mult timp sa o scanez, si mai apoi sa vad daca o pot posta dintr-o bucata, in functie de marimea fisierului. Link spre comentariu
GeoMar Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Problema este ca are exact 279 de pagini inafara de coperti. O sa-mi ia mult timp sa o scanez, si mai apoi sa vad daca o pot posta dintr-o bucata, in functie de marimea fisierului.Intai scaneaza cartea. Apoi faci o arhiva nu mai mare de 200Mb [sau 2-3 arhive mai mici, daca este mare], dupa care faci Upload pe un site, exemplu aici si postezi aici linkul pentru download.Spor la scanat. Sper sa reusesti, oricum FELICITARI din partea mea pentru initiativa. Link spre comentariu
junior Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Daca doresti poti sa te ocupi doar de scanare (300dpi alb-negru 8biti , doar copertile color , compresie tiff ori chiar jpeg maximum quality) , de indreptarea , taiere pagini , procesare pagini etc, ma pot ocupa eu . Link spre comentariu
milo01miau Postat Aprilie 9, 2010 Partajează Postat Aprilie 9, 2010 Si eu caut aceasta carte de mult timp!!!!!As fi recunoscator daca ar posta-o cineva....!!! Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Iunie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2010 pana la urma nimeni nu vrea sa scaneze cartea Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 le am si eu furgasite de prin alte parti, am zeci de Gb de documentatii reviste carti ... dar nu am timp sa le triez si sa le fac o lista. Caleidoscop audio - 14Mb HI-FI ABC - 53Mb *username: user password: user Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Iunie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2010 genial, mersi, mai ca nu as mai indrazni sa intreb si de cartea caleidoscop de electronica de care era vorba in topic, oricum si cartile astea imi lipseau, sper sa stea suficient pe forum sa le poata descarca cat mai multi, inca o data multumesc! Link spre comentariu
remus68 Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 Mai treceti din cind in cind si pe aici viewtopic.php?f=16&t=46960&start=45 Se posteaza linkuri utile! Saptamina asta am descarcat o gramada de carti de la ultima adresa postata. Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Iunie 13, 2010 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2010 mersi, nu am mai accesat de 4 ani site-ul 3Xe mai mult decat poate sa suporte orice spirit nostalgicstau si ma intreb daca o sa mai cumpar vreodata o carte in format clasic Link spre comentariu
Stefan Postat Iunie 13, 2010 Partajează Postat Iunie 13, 2010 daca o mai gasesc la biblioteca incerc sa o scanez Caleidoscop de electronica Autor: George D. Oprescu Editura: Albatros Colectia: Cristal An aparitie: 1987 Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Iulie 29, 2010 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2010 cartea a aparut ieri http://rapidshare.com/files/409165698/C ... ronica.pdf multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum