gaby57 Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 are cineva schema de la waltham wt 556 .multumesc toate bune Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Salut! uitati-va daca se potriveste schema asta de la waltham wt585, iar daca nu se potriveste va rugam mai multe informati despre chassis,procesor,jungle,sursa etc.... http://elektrotanya.com/videoton_waltha ... nload.html Va asteptam raspunsul. Link spre comentariu
dan5588 Postat Iulie 29, 2010 Partajează Postat Iulie 29, 2010 Salut! Si scuze ca postez tot aici!Nu am telecomanda la un tv waltham WT556A si folosesc una universala. Problema este ca fie-mea a apasat pe butoane aiurea si a intrat in meniu ala de service si a mestecat in segmentele alea cu CH si OP si apoi l-a stins. Am tot citit pe internet cum sa-l fac la loc dar nu prea imi iese cum trebuie si sunt combinatii cam multe. Cred ca tipul de procesor este SAA1293-02 din ce am gasit din cautarile pe internet (nu-l desfac ca-mi prind urechile)Eu le-am pus asa si merge cat de cat de pe telecomanda dar pe panoul de pe tv sunt ravasite dar au aparut inca 10 programe:bit 1: segment aprins:1,3 (a,c) bit 2: segment aprins:2,5,6,8 (b,e,f,g) ---->> obs: segm g=8 si punctu h=7bit 3: segment aprins:1,3,4,6bit 4: segment aprins:1,5Ma poate ajuta cineva cu configuratia originala? Multumesc mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum