Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Test evaluarea cunoștințelor

high_voltage_tm

Postări Recomandate

Se dă testul din fișierul atașat. Aș dori ca cei care se pricep și au puțin timp, să comenteze întrebările prezentate. Am pus și răspunsurile mele la o parte din întrebări, însă nu știu cât sunt de bune :nas: .... deci, dacă vrea cineva să facă pe profesoru' și să ia la corectat creația respectivă, i-aș fi recunoscător. De reținut că răspunsurile nu trebuie să fie savante sau foarte detaliate - să se răspundă concis și la obiect.

Sunt câteva întrebări pe care nu prea le înțeleg... de exemplu punctul12 de la domeniul electric: cum se poate determina Utest dacă nu stim curentul prin circuit (circuitul fiind deschis)? :jytuiyu

Celelalte domenii nu-mi sunt foarte familiare, deci nu prea stiu ce sa raspund; la 1 si 8 am fost p-aproape sau...?

Aștept cu plăcere orice sugestii/reclamații/dedicații

Merci mult, sper să nu se supere nimeni!

raspunsuri

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• high_voltage_tm

2

• yo9hrb

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

La punctul 12, e foarte simplu: curentul prin circuit este 0, deci caderea de tensiune pe rezistenta este... tot 0, deci Utest este chiar tensiunea sursei.

Link spre comentariu

La punctul 12, e foarte simplu: curentul prin circuit este 0, deci caderea de tensiune pe rezistenta este... tot 0, deci Utest este chiar tensiunea sursei.

Așa am gândit-o și eu, dar mi se pare prea aiurea întrebarea și am zis că poate-mi scapă ceva... am facut și simulări, tot același rezultat am primit :ras:La punctul 8 de la hidro nu se pricepe nimeni (am urât materia asta) :aut:? Nu mai știu sigur dacă debitul trebuie trecut în m^3 pe minut sau pe oră; dacă calculez la minut, iese ceva plauzibil, de ordinul 5,xx KW - cu m^3/h iasă ceva aiurea, mult prea mare puterea.10 l/s = 0.01 m^3/s = 0.6 m^3/h
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări