high_voltage_tm Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Se dă testul din fișierul atașat. Aș dori ca cei care se pricep și au puțin timp, să comenteze întrebările prezentate. Am pus și răspunsurile mele la o parte din întrebări, însă nu știu cât sunt de bune .... deci, dacă vrea cineva să facă pe profesoru' și să ia la corectat creația respectivă, i-aș fi recunoscător. De reținut că răspunsurile nu trebuie să fie savante sau foarte detaliate - să se răspundă concis și la obiect. Sunt câteva întrebări pe care nu prea le înțeleg... de exemplu punctul12 de la domeniul electric: cum se poate determina Utest dacă nu stim curentul prin circuit (circuitul fiind deschis)? Celelalte domenii nu-mi sunt foarte familiare, deci nu prea stiu ce sa raspund; la 1 si 8 am fost p-aproape sau...? Aștept cu plăcere orice sugestii/reclamații/dedicații Merci mult, sper să nu se supere nimeni! raspunsuri Link spre comentariu
yo9hrb Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 La punctul 12, e foarte simplu: curentul prin circuit este 0, deci caderea de tensiune pe rezistenta este... tot 0, deci Utest este chiar tensiunea sursei. Link spre comentariu
high_voltage_tm Postat Martie 13, 2010 Autor Partajează Postat Martie 13, 2010 La punctul 12, e foarte simplu: curentul prin circuit este 0, deci caderea de tensiune pe rezistenta este... tot 0, deci Utest este chiar tensiunea sursei.Așa am gândit-o și eu, dar mi se pare prea aiurea întrebarea și am zis că poate-mi scapă ceva... am facut și simulări, tot același rezultat am primit :ras:La punctul 8 de la hidro nu se pricepe nimeni (am urât materia asta) ? Nu mai știu sigur dacă debitul trebuie trecut în m^3 pe minut sau pe oră; dacă calculez la minut, iese ceva plauzibil, de ordinul 5,xx KW - cu m^3/h iasă ceva aiurea, mult prea mare puterea.10 l/s = 0.01 m^3/s = 0.6 m^3/h Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum