marian_valcea Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Am aceast imprimanata de jumate de an si pana acum nu am avut nici o problema cu ea,dar nu stiu ce are ca nu mai vrea sa mearga nu imi mai trage hartia deloc.Azi am scos vreo trei pagini si cand am vrut sa scot si doua poze nu a mai vrut.Cartusele le incarc eu acasa cu seringa cu cerneala dar de la cartuse nu are cum sa fie ca astfel nu mai puteam sa scot nici cele doua foi pana sa se strice.Mai merge doar sa scanez.Imi da eroare E13 am cautat pe net dar nu am gasit ce iseamna asta.La ea normal imi palpaiau amndoua ledurile de la cartusuri pt ca le-am incarcat pe amandoua dar cand imi da eroare imi mai palpaie decat cel de la color si cel de la triunghiul cu traznetul in el.Ce are de nu merge ca eu nul nu ii dau de cap? Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 ce se intampla daca apesi butonul de STOP/resume - cu portocaliu cred, cam 3-6 secunde ? Link spre comentariu
marianjoita Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 ce ai patiti tu am patit si eu cu un HP. s-a dus chip-ul de la cartusul la care nu iti palpaie ledul. schimba-l, e singura solutie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum