Vizitator justaskfor Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 am luat o drujba partner (hoby), i-am bagat amestec de benzina cu ulei si ulei de transmisie fiecare in rezervorul alocat. Am lasat drujba cu lichidele in ea peste noapte si am gasit o mica balta ( dar semnificativa) sub ea de ulei de transmisie , am urmarit-o si in comparatie cu o alta drujba stihl ( pe care o are fratele meu ) arunca prea mult ulei in timpu folosirii si chiar si asa ne folosita , in 2 zile a pierdut cam jumatate de rezervor din uleiul pentru lant. Am 2 intrebari : 1 este normal sa piarda ulei ne functionind ( peste noapte) ? 2 Are cumva vre-o supapa ce poate fii ajustata plus , minus? Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Fi mai atent data viitoare unde postezi Am mutat eu unde trebuie Link spre comentariu
gaby Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Vezi daca drujba are pompa de ulei cu debit fix sau reglabil (mai mult ca sigur este fix). Daca este reglabil scrie in manual cum se regleaza daca este fix singura metoda de reglaj este vascozitatea uleiului, adica curge prea mult pui ulei mai gros. Este normal sa curga uleiul din drujba chiar daca nu o folosesti. Link spre comentariu
Vizitator justaskfor Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Din ce am vazut , este cu debit fix . Ma cam panicasem , si nu prea aveam cind sa ajung cu ea la reprezentanta. Oricum , multumesc mult! Link spre comentariu
vfp_marius Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 orice rezervor de ulei pentru ungere lantz are un orificiu prin care trage aer , altfel nu se poate pompa de ulei este un melc ca un surub spiralat el va face un vacum un rezervor si nu mai unge lantzul , normal sa curga mult peste noapte nu e , dar un 10 mililitri e corect toate curg , e uleiul din placutza de sub lama unde se prinde de lama de drujba , uleiul pe care il pun eu este 20w40 mai grosutz , normal e ca o drujba satzi pape cam un rezervor de ulei la 2 de benzina consumate , daca baga ulei mult cresti vascozitatea , da daca curge in mers e bine eu am probleme cu ungerea la mine nu curge si stric lama , la o alpina 390 . Din ce am vazut , este cu debit fix . Ma cam panicasem , si nu prea aveam cind sa ajung cu ea la reprezentanta. Oricum , multumesc mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum