Dj_Dog Postat Iulie 26, 2005 Partajează Postat Iulie 26, 2005 am un monitor 17 inch viewstar 775E-I cu ecran plat.problema este urmatoarea: cand am toare ferestrele pe minimez se vede bine dar cand am o fereastra pe maxim in partea stanga (shi mai accentuat in colturi) se vede de parca ar avea un magnet acolo.ce ar putea sa aibe? shi cum rezolv aceasta problema?multzumesc!!! Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 27, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2005 monitorul a inceput sa faca aceast problema in toate colturileshi am observat o chestie: acest defect se accentueaza odata cu contrastul, daca contrastul este pana in 50% nu se cunoaste iar daca este peste incepe sa se cunoasca.nu a intalnit nimeni acest tip de defect? avetzi habar cu pot scapa de el? Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 daca petele apar in momentul cand este foarte mult alb pe ecran, mai ales la contrast mare , cel mai probabil este o deformare a mastii datorate temperaturii , ceea ce nu prea ai ce sa ii faci , parerea meaai incercat sa ii dai un degauss, daca are in meniu asa ceva ?dispar in acel moment petele ?revin singure daca lasi mult timp o fereastra alba ? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 28, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2005 degaus i-am dat la greu.la inceput aveau o tenta sa dispara dar apareau la loc dupa ce se auzea aclasarea releului.acum nu mai au treaba petele cu degaus pot sa-i dau in continuu ca tot acolo raman.petele apar cand este mult alb pe centru ecranului shi in general in jumatatea de sus a ecranului.deci ca sa ma fac inteles cand sunt in windows shi deschid o fereastra care contine alb apar aceste pete care s-au extins la toate colturile. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 28, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2005 acu am inceput sa shi licare putin ecrenul dupa ce deschid o fereastra in explorer Link spre comentariu
mihaim Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 Nu ai cumva si un mic bazait, in tub, in momentul cand este pe alb mai intens? Daca da, este rau...masca de care zice Tavi. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 28, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2005 nu nu se aude nici un bazait din tub Link spre comentariu
mihaim Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 Poate ai niste boxe, magneti, pe langa monitor Incearca o demagnetizare exterioara, cu o bobina, sa vezi cum se comporta. Daca nici asa nu rezolvi, cred ca este tubul. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 28, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2005 am subwooferul sub birou dar asa il tin decand am luat monitorul de acu 3 luni shi daca era sa fie influentzat de subwoofer facea de la inceput sau disparea cand am mutat subwooferul de sub birou.detalieaza te rog treaba cu bobina. Link spre comentariu
mihaim Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 Departeaza intai boxa de monitor. Daca nu ai bobina de demagnetizare tuburi, incearca cu un pistol de lipit. Plimba-l in fata ecranului, la cativa cm, in locuri unde ai petele, simultan te joci la intrerupatorul pistolului. Daca tubul este magnetizat din cauze externe (boxe, magneti) trebuie sa simti o diferenta...in bine. Daca ai bobina sau poti face rost de una, plimb-o prin fata ecranului, dupa care te indepartezi 2-4m, intorci bobina la 90 grade si intrerupi alimentarea ei. Link spre comentariu
mihaim Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 Am uitat sa-ti spun ca toata treaba o faci cu monitorul in functiune Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 28, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2005 crede-ma ca mi-am dat shi eu seama :lol: :lol: :lol: Link spre comentariu
mihaim Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 Ma bucur. Aveam niste emotii... Link spre comentariu
Tavi Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 daca face doar pe fond alb, iar pe fond inchis isi revine este deformare a mastii datorate incalzirii , si aia e , nu ai ce sa ii faci , time for lcd Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 29, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2005 multzumesc mult tavi pt raspunsuri.oricum o sa-l duc la garantie, ca il am doar de 3 luni shi asta m-a enervat la culme, doar 3 luni sa tina? :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum