Vizitator POPA AUREL Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Cum pot conecta un monitor LCD la un receptor tv satelit.Va multumesc. Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 este f simplu cu o conditie sa ne spui ce tip de receptor satelitar ai are modulator la iesire .euroscatrt tv etc...... la telev ce intrari ai ?????????????? Link spre comentariu
Vizitator POPA AUREL Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Am un receptor de la DIGI,are iesire euroscart si vreau ,daca este posibil sa-l conectez la un monitor LCD ,cu intrare vga.Va multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
boederyakumo Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Pentru a putea conecta un receptor satelit (composit) la un monitor lcd (vga) este nevoie de un convertor. http://www3.shopping.com/xPO-RCA-Compos ... verter-1L9 Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 de care receptor ai Hyundai HSS-1160NA sau Humax Link spre comentariu
Vizitator POPA AUREL Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Am receptor HYUNDAY HSS 1120 dublu si mai am un STRONG 6155. Link spre comentariu
boederyakumo Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 este f simplu cu o conditie sa ne spui ce tip de receptor satelitar ai are modulator la iesire .euroscatrt tv etc...... la telev ce intrari ai ?????????????? Astept si eu nerabdator varianta simpla, as avea si eu nevoie de o varianta mai simpla de conectare.Daca cunoaste-ti una spuneti-ne si noua. Link spre comentariu
Vizitator pascudann Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Nu exista o varianta simpla de conectare. Asa cum preciza boederyakumo, este necesar un convertor. Poti incerca cu un TV-tunner extern. Link spre comentariu
boederyakumo Postat Martie 14, 2010 Partajează Postat Martie 14, 2010 Nu exista o varianta simpla de conectare. Asa cum preciza boederyakumo, este necesar un convertor. Poti incerca cu un TV-tunner extern. Excelent cea mai buna idee. http://www.cel.ro/tv-tunere/tv-tuner-rpc-rpc-tv-hdu-l/ Exemplu : conectare la d-sub 15 : Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 au perfecta dreptate colegi poti folosi una din cele doua variante Link spre comentariu
Vizitator POPA AUREL Postat Iulie 1, 2010 Partajează Postat Iulie 1, 2010 Am rezolvat cu TV TUNER extern,KWORLD SA220.Va multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum