Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme de redare DVD

Postări Recomandate

Salut .Am un home theatre SHIMATSU de care sunt destul de multumit . Am luat A****r si am incercat sa-l scrui pe un DVD-RW , dar la redare merge cca 10 secunde si se opreste . Am incercat sa-l ard cu utilitarul din Windows 7 si cu Nero 7 (atit in XP cat si in Win 7) si rezultatele au fost aceleasi , rula cca 10s si se opreste, pe Home Th. celelalte merg normal .Are cineva o explicatie la acest fenomem ( pe Pc filmul ruleaza normal ) ? :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SHADYYY

2

Top autori în acest subiect

Vizitator comfel

celelalte merg normal . care celelalte (cele originale cred ca ai vrut sa spui ) daca nu scrie pe el DIVX nu functioneaza cu cele scrise pe calc ........ai lipsa niste codecuri in dvd care sa recunoasca cele scrise de calc :jytuiyu

Link spre comentariu

Nu era vorba de cele originale ,cu acelea nu sunt probleme , ci de cele luate din retea si scrise pe Pc pentru a fi redate pe Home Theatre. Apropo de codecuri : cum se pot completa codecurile lipsa in DVD , cit timp pe pagina oficiala ultimul update este cel din sistem ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări