SHADYYY Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Salut .Am un home theatre SHIMATSU de care sunt destul de multumit . Am luat A****r si am incercat sa-l scrui pe un DVD-RW , dar la redare merge cca 10 secunde si se opreste . Am incercat sa-l ard cu utilitarul din Windows 7 si cu Nero 7 (atit in XP cat si in Win 7) si rezultatele au fost aceleasi , rula cca 10s si se opreste, pe Home Th. celelalte merg normal .Are cineva o explicatie la acest fenomem ( pe Pc filmul ruleaza normal ) ? Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 celelalte merg normal . care celelalte (cele originale cred ca ai vrut sa spui ) daca nu scrie pe el DIVX nu functioneaza cu cele scrise pe calc ........ai lipsa niste codecuri in dvd care sa recunoasca cele scrise de calc Link spre comentariu
SHADYYY Postat Martie 12, 2010 Autor Partajează Postat Martie 12, 2010 Nu era vorba de cele originale ,cu acelea nu sunt probleme , ci de cele luate din retea si scrise pe Pc pentru a fi redate pe Home Theatre. Apropo de codecuri : cum se pot completa codecurile lipsa in DVD , cit timp pe pagina oficiala ultimul update este cel din sistem ? Link spre comentariu
Vizitator comfel Postat Martie 16, 2010 Partajează Postat Martie 16, 2010 din pacate nu se pot... am incercat eu inclusiv resoft :jytuiyudaca stie cineva mai multe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum