Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LC - Meter

Nita Mihai Cristian

Postări Recomandate

cand revine din sleep, continua din locul in care ramasese. Cazul in care apare o intreupere, executa functia specifica intreruperii si apoi continua de unde a ramas.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vasile eugen

8

• jokerul verde

5

• yo6pir

5

• Nita Mihai Cristian

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 an mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...

Eu am doua imprimante:HP Deskjet F300 series si HP LaserJet P1005si ambele au la "printing preferences" posibilitatea de "mirror".Nu cred ca imprimanta ta, care este foarte buna, nu are asa ceva. Cauta cu rabdare.(Cind dai print , intra la printing preferences si cauta cu atentie)Succes.

Link spre comentariu

vedeti ca optiunile de printare depind si de programul din care printati, nu neaparat doar de imprimanta si driverele ei. astfel eu la documente PDF am "print mirror" pe cand la word-uri nu am asa ceva pe aceasi imprimanta, acelasi sistem de operare.

Link spre comentariu

Eu am doua imprimante:HP Deskjet F300 series si HP LaserJet P1005si ambele au la "printing preferences" posibilitatea de "mirror".Nu cred ca imprimanta ta, care este foarte buna, nu are asa ceva. Cauta cu rabdare.(Cind dai print , intra la printing preferences si cauta cu atentie)Succes.

pai nu gasesc ...dar are CINEVA imaginea in oglinda ...mersi. http://qsl.net/yo6pir/lcavr.html
Link spre comentariu

vedeti ca optiunile de printare depind si de programul din care printati, nu neaparat doar de imprimanta si driverele ei. astfel eu la documente PDF am "print mirror" pe cand la word-uri nu am asa ceva pe aceasi imprimanta, acelasi sistem de operare.

Ai dreptate. Am uitat sa intreb de softul utilizat.Oricum nu mai conteaza, am avut putin timp si ti l-am "mirrorit" eu.Bafta.PS.Este imagine, sa ai grija sa nu modifici dimensiunile. Oricum sa verifici dimensiunile inainte de a le pune pe cablaj. Daca nu-ti convine calitatea, da-mi o adresa de mail unde pot sa-ti trimit fisierul bmp , ca are 3Mb si aici nu merge.

post-16627-139829397132_thumb.jpg

Link spre comentariu

Ai dreptate. Am uitat sa intreb de softul utilizat.Oricum nu mai conteaza, am avut putin timp si ti l-am "mirrorit" eu.Bafta.PS.Este imagine, sa ai grija sa nu modifici dimensiunile. Oricum sa verifici dimensiunile inainte de a le pune pe cablaj. Daca nu-ti convine calitatea, da-mi o adresa de mail unde pot sa-ti trimit fisierul bmp , ca are 3Mb si aici nu merge.
mersi...am reusit .....
Link spre comentariu

am reusit sa-l fac si mai clar cu NITRO READER ....

pcb1.pdf

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări