davidut5 Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Salut.Cum upgradez si eu windowsul de la xp pro sp1 direct la sp3 fara cd? Am incercat si nu am reusit, am luat si sp1a si degeaba.multumesc Link spre comentariu
davidut5 Postat Martie 17, 2010 Autor Partajează Postat Martie 17, 2010 Am auzit ca sp2 nu merge pe anumite procesoare, al meu inclus, am incercat sa-l instalez dar la terminare dupa ce se da restart ramane blocat.Acum alta problema, cand am incercat sa bag sp3 dupa restart la incarcare fisiere, zice ca nu gaseste un fisier a3jw... si a zis press any key to continue, apas dupa aia da restart si nu mai incarca instalarea dar imi da 2 optiuni de selectat windows sau instalarea esuata, cum fac sa dezinstalez ca sa nu mai apara ? La ad/remove nu este Link spre comentariu
DREDD Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Eu personal nu am auzit ca sp2 sa nu mearga pe anumite procesoare - cred ca ai fost informat gresit. Cel mai bine ar fi sa gasesti un kit de windws xp cu sp3 inclus, asa castigi si timp si te asiguri ca ai un sistem de operare "curat". Daca ai un kit BUN de windows xp cu sp1 integrat instaleaza windows'ul pe curat, dupa care ruleaza sp3. Nu este nevoie sa treci prin etape intermediare, gen instalare sp1, pe urma sp2, sp3, ..... Toate cele bune! Link spre comentariu
davidut5 Postat Martie 18, 2010 Autor Partajează Postat Martie 18, 2010 treba este ca nu prea vreau sa formatez, si vreau sa updatez pentru ca atunci cand intru in anumite foldere imi da eroarea cu dont send, send, si daca-i dau send trimite si aia imi spun ca din cauza windowsului este si imi da ca solutie update la sp2, dar eu am incercat si nu merge, de aia vroiam sa dau update la sp3 Link spre comentariu
DREDD Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Cred ca tot la o instalare pe curat a windows'ului vei ajunge, adica cu formatare..... Nu cred ca update la sp3 (in cazul in care vei reusu totusi sa il faci) iti va rezolva erorile mentionate. E doar o parere.... Link spre comentariu
danb1974 Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Intii asigura-te ca nu-i virusatDupa aia ia sp3 sub forma de executabil de la microsoft si ruleaza-l Link spre comentariu
gcom61 Postat Martie 19, 2010 Partajează Postat Martie 19, 2010 Daca ai licenta intri la Microsoft si descarci Sp3 + toate update-le la zi~80 MB.Este posibil sa-ti ceara win instal-nu stiu ce versiune.Totul dureaza cam 30 min. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum