Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Diagrama mufei de casetofon de la Cielo

Mircea Bartic

Postări Recomandate

vreau sa-mi pun un radiocasetofon pe Cielo, dar nu cunosc semnificatia culorilor cablurilor care vin in mufa de casetofon care se gaseste in bord.as avea nevoie de diagrama mufei respective daca o are cineva.nu am avut casetofon pe masina, deci nu pot determina semnificatia cablurilor deoarece nu am nici aparat de masura la mine, unde ma aflu acum :cry: ma poate ajuta cineva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

7

• Max

4

• micutu

1

• roby_m

1

Top autori în acest subiect

daca-i pana aici, ma duc si cumpar un aparat de masura :roll: , speram sa aiba cineva la indemana diagrama tinand cont ca Cielo e tot un fel de Dacia

Link spre comentariu
Vizitator berti

O fi identica cu cea de Matiz ?Dreptunghi cu 2 colturi alaturate tesite si 2 de randuri de pini, 8 pe un rand si 10 pe celalalt? Daca asta-i, atunci da-mi o adresa de mail si ti-o trimit, ca de aici n-am acces la ftp s-o pun pe server. Sau astepti pana maine dimineata si o pun pe ftp.

Link spre comentariu

am incercat sa folossc diagrama de la tine, dar din pacate e putin diferita, cea de la mine are cativa pini in plus, multumesc oricumdeci, daca are cineva diagrama de la Cielo, il rog sa mi-o dea :roll:

Link spre comentariu

am un casetofon de Opel , am primit pe mail de la cineva un link si se pare ca e bun, am cam gasit toate deatele necesare, azi montez casetofonul

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări