Mircea Bartic Postat Iulie 26, 2005 Partajează Postat Iulie 26, 2005 vreau sa-mi pun un radiocasetofon pe Cielo, dar nu cunosc semnificatia culorilor cablurilor care vin in mufa de casetofon care se gaseste in bord.as avea nevoie de diagrama mufei respective daca o are cineva.nu am avut casetofon pe masina, deci nu pot determina semnificatia cablurilor deoarece nu am nici aparat de masura la mine, unde ma aflu acum :cry: ma poate ajuta cineva? Link spre comentariu
micutu Postat Iulie 26, 2005 Partajează Postat Iulie 26, 2005 nu iti trebuie dacat un bec shi o baterie :wink: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 26, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2005 daca-i pana aici, ma duc si cumpar un aparat de masura :roll: , speram sa aiba cineva la indemana diagrama tinand cont ca Cielo e tot un fel de Dacia Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Iulie 26, 2005 Partajează Postat Iulie 26, 2005 O fi identica cu cea de Matiz ?Dreptunghi cu 2 colturi alaturate tesite si 2 de randuri de pini, 8 pe un rand si 10 pe celalalt? Daca asta-i, atunci da-mi o adresa de mail si ti-o trimit, ca de aici n-am acces la ftp s-o pun pe server. Sau astepti pana maine dimineata si o pun pe ftp. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 26, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2005 cred ca aceea este [email protected] Multumesc foarte mult :P Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Iulie 26, 2005 Partajează Postat Iulie 26, 2005 Vezi ca ti-am trimis mailu! Spor la lucru! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 26, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2005 multumesc mult, am sa-l montez cand ma trezesc :P Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 27, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2005 am incercat sa folossc diagrama de la tine, dar din pacate e putin diferita, cea de la mine are cativa pini in plus, multumesc oricumdeci, daca are cineva diagrama de la Cielo, il rog sa mi-o dea :roll: Link spre comentariu
roby_m Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 Ti-am trimis un mail cu un link complet. Link spre comentariu
Max Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 Abea acum am citit cu mufele de cielo sati pui un player ceva... ai reusit sau mai ai nevoie? Link spre comentariu
Max Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 Abea acum am citit cu mufele de cielo sati pui un player ceva... ai reusit sau mai ai nevoie?Ai avut cumva casetofonul original de pe CIELO? ala Tank? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 28, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2005 am un casetofon de Opel , am primit pe mail de la cineva un link si se pare ca e bun, am cam gasit toate deatele necesare, azi montez casetofonul Link spre comentariu
Max Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 In caz ca nu reusesti nu ezita sa ma cauti... ma laud si eu(ma ocup cu tuning de cielo si cablaraie:D) Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iulie 28, 2005 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2005 gata, am reusit, merge perfect, multumesc Roby_m si tuturor celor care m-ati ajutat :P Link spre comentariu
Max Postat Iulie 28, 2005 Partajează Postat Iulie 28, 2005 Ma bucur. sa asculti sanatos la el!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum