Vizitator gigel2020 Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Salut, Stie cineva de unde pot cumpara un bec cu neon NE-2 (ca cel de aici http://en.wikipedia.org/wiki/Neon_lamp) ...daca nu ceva cu caracteristici echivalente? Vreau sa-l folosesc ca indicator pentru spike-uri de voltaj si ca protectie impotriva lor. Multumesc! Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Din aproape orice magazin de electronice sau interupator de 220v cu martor Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 ...sau numai indicator de tensiune retea. Link spre comentariu
Vizitator gigel2020 Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Din aproape orice magazin de electronice sau interupator de 220v cu martorDr.L: am incercat la Conex Electronice si Syscom-ul de vis-a-vis (Bucuresti) dar nu am gasit... imi poti zice tu un magazin anume daca spui ca este atat de comun?O sa incerc si varianta cu intreruptorul cu martor.Multumesc! Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Dupa cum a zis si tyc si eu am omis,si in martorii de tensiune (220v) gasesti becuri d-asteaSigur gasesti pe maica domnului martori diversi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum