manolo Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Nu prea,niste poze la interior poate ajuta,dar apropo de intrebarea de la inceput,in principiu poti lua telecomanda si receptorul de la cealalta masinuta si sa o folosesti la Hummer ,sau sa cumperi o telecomanda in 27,35,40mhz sau in 2,4ghz pentru masinute cu 3 canale. Link spre comentariu
misu tdi Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Daca e sa cumpar, iau de la tine, clar.O sa o si desfac, dar nu prea am timp, seara eventual, masinile imi ocupa tot timpul, am un mic service, in curtea casei, nu fac mecanica la nivel mare, cam ce tine de diagnoze, senzori , turbo, etc.Am cautat pe net telecomenzi pe 40 mhz, dar, am gasit numa la pret, 70 ron, ori eu am dat pe masinuta ..... 15 ron, de la sh.vEzi, poate ai tu , telecomanda ce am eu nevoie.O trimiti cu posta, ramburs. Link spre comentariu
manolo Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 O telecomanda completa Tx +Rx ,2sau 3 canale cu 70ron nu este mult. Link spre comentariu
misu tdi Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Acea cu 70 era ceva mai profi, de la elicoptere. Pt astea de pe pamant, tre ceva mai simplu.De cat sa dau 70 ron, cand masinuta a fost .....15 ron, mai bine o fac sa mearga , ii fac un transplant, de la cealalta care merge pe 27 mhz. Link spre comentariu
manolo Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Mai bine asa,cea de elicoptere ,nu prea merge la masinute. Link spre comentariu
misu tdi Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Totusi, astept, poate dai tu peste vreo una de 40 mhz, care sa mearga la mine, bineinteles contracost, ce zici ? Link spre comentariu
manolo Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Astept poze de la interior. Link spre comentariu
misu tdi Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 Iata si pozele, am facut 3, poate realizezi mai bine, ce si cum.Da si un id de mess, vb acolo. Link spre comentariu
manolo Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 http://www.tvproducts.ro/masina-teleghidata-hummer.html Aici poti vedea masinuta,nicaieri nu am vazut si telecomanda aferenta,dar vazind placa electronica ,cuvintul potrivit este "varza" Este cam de unica folosinta.Ca sa faci o masinuta Rc din ea te va costa foarte mult,si nu merita. Link spre comentariu
manolo Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Cam asa arata o masinuta cit de cit la interior:Asta costa complet cam 600ronSi Trabantul e masina ,si Mercedesul este tot masina.Sint masinute Rc ce pot 2000 de euro. Link spre comentariu
misu tdi Postat Septembrie 30, 2011 Partajează Postat Septembrie 30, 2011 Nu imi ramane decat sa caut telecomanda potrivita la talcioc. Link spre comentariu
misu tdi Postat Octombrie 5, 2011 Partajează Postat Octombrie 5, 2011 Ceva noutati ?Am, cautat telecomanda pe 40mhz si 3canale, dar, nimic. Link spre comentariu
manolo Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Pai ,nu ,nu ma ocup de jucarii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum