Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Jucari radiocomandate pe 27 si 40 MHz

Vizitator tunoi100

Postări Recomandate

Nu prea,niste poze la interior poate ajuta,dar apropo de intrebarea de la inceput,in principiu poti lua telecomanda si receptorul de la cealalta masinuta si sa o folosesti la Hummer ,sau sa cumperi o telecomanda in 27,35,40mhz sau in 2,4ghz pentru masinute cu 3 canale.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misu tdi

15

• manolo

13

• milet

4

• cirip

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca e sa cumpar, iau de la tine, clar.O sa o si desfac, dar nu prea am timp, seara eventual, masinile imi ocupa tot timpul, am un mic service, in curtea casei, nu fac mecanica la nivel mare, cam ce tine de diagnoze, senzori , turbo, etc.Am cautat pe net telecomenzi pe 40 mhz, dar, am gasit numa la pret, 70 ron, ori eu am dat pe masinuta ..... 15 ron, de la sh.vEzi, poate ai tu , telecomanda ce am eu nevoie.O trimiti cu posta, ramburs.

Link spre comentariu

Acea cu 70 era ceva mai profi, de la elicoptere. Pt astea de pe pamant, tre ceva mai simplu.De cat sa dau 70 ron, cand masinuta a fost .....15 ron, mai bine o fac sa mearga , ii fac un transplant, de la cealalta care merge pe 27 mhz.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări