Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Jucari radiocomandate pe 27 si 40 MHz

Vizitator tunoi100

Postări Recomandate

Am si eu un HUMER, de jucarie, foarte frumos, ii lipseste telecomanda. mai am una jucarie tot cam de aceleasi diminsiuni dar are telecomanda pe 27 mhz. Se poate modifica aceasta din urma sa functioneze la 40 mhz ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misu tdi

15

• manolo

13

• milet

4

• cirip

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Humerul ,poate merge cu orice telecomanda cu nr de canale corespunzator in 27,35,40 Mhz sau 2,4Ghz.Receptorul trebuie imperecheat cu emitatorul ,dar se pare ca nu intelegi fenomenul,tu vrei sa receptionezi cum at fi UL cu un aparat radio pe FM.

Link spre comentariu

Poate da ,poate nu ,datele care le dai nu sint suficente ,ce tip(model)de receptor ai? in general trebuie Rx si Tx sa fie de acelasi fabricant si cristalele imperecheate ,nu se potrivesc cele de Rx la Tx si viceversa ,pe ele scrie si nr canalului de exemplu 85 ce corespunde unei frecvente 40,875 Mhz.

Link spre comentariu

Vad ca iti lipsesc cunostinte elementare,da pe net o cautare "receptor rc 40 mhz" pe imagini si ai sa vezi s'de receptoare ,nu ar fi rau sa te documentezi un pic ,si daca esti pasionat cu adevarat cu timpul ai sa-ti dai seama ca ai pus niste intrebari .....

Link spre comentariu

Cel mai usor ar fi sa iei legatura cu cineva care se pricepe la telecomenzi,nu conteaza ca se ocupa de avioane,barci sau masinute si la o "cafea" te lamureste in mare intr-o ora si poate sa-ti zica si ce telecomanda iti trebuie,daca ai pune niste poze cu interiorul masinutei ,s-ar putea sa-ti zic si eu.

Link spre comentariu

Wow................ , cat ma bucur, o sa o desfac si fac poze, sa vezi ce si cum.Locuiesc intr-o zona mai rurala, nu am cu cine discuta in domeniu astor telecomenzi, meseriasi de aici deabia daca repara un cass auto sau ceva simplu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări