Cilibiu Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Am cateva prelungitoare LPT de firma, adik cu mufele turnate, nu facute, iar eu vreau sa le folosesc la alimentarea diverselor circuite integrate, acum intrebarea mea este>>> cati mA pot duce un firicel din acel prelungitor? nu folosesc mai mult de 12V ca tensiune pe ele, si nici nu cred ca voi avea consum mai mare de 500mA, si nu pe toate in acelasi timp!Dar vreau sa stiu pentru ca daca nu duce mai mult de 200mA atunci voi pune cate 3 pini "fire" in paralel ca sa pot ajunge la un consum de 500mA! Link spre comentariu
Laci Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Am masurat cablul serial, are aceleasi fire, la o lungime de 1.8M are rezistenta 3.5Ohmi (la un curent de 50mA cad pe el 177mV) daca treci 500mA o sa ai o cadere de tensiune de 1.77V si putere disipata de 0.9W, dar lasand teoria recomand sa nu treci mai mult de 100mA/fir. Link spre comentariu
Cilibiu Postat Martie 11, 2010 Autor Partajează Postat Martie 11, 2010 Bine mersi mult! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum