Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare difuzor joase auto, pret de criza

Dragosule

Postări Recomandate

SalutAs dori sa achizitionez un difuzor de joase la 4 ohmi... Bugetul este de pana in 300 leiVoi construi eu incinta bassreflex sau bandpass.Va rog sa-mi dati niste sfaturi in legatura cu firma producatoare, dimensiune si alte detalii...Multumesc f mult :band

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dragosule

18

• ari_panterra

4

• Mihai85

3

• paul14

3

Top autori în acest subiect

Am un amplificator de 250w si as vrea fregvente cat mai joase.Il voi folosi intr-o incinta bassreflex sau bandpass pe care o voi faceMasina este break, vreau un sunet cat mai profund, mediile si inaltele sunt de calitateMultumesc

Link spre comentariu

parerile sunt impartite...Poti folosi si un amplif de putere mai mica atat timp cat nu il duci in limitare(atunci cand incepe sa distorsioneze forma semnalului nu mai este perfect sinusoidala ci tinde sa devina trapezoidala spre dreptunghiulara introducand astfel o componenta continuua pe difuzor ceea ce poate sa-l distruga). De obicei se foloseste un amplif mai puternic tocmai pt a evita aceasta problema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări