Vizitator ronix4000 Postat Iulie 26, 2005 Partajează Postat Iulie 26, 2005 ma poate ajuta cineva cu niste parametrii pentru un difuzor China numit YDD200LPP cumparat de la Kon ???????????? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 26, 2005 Partajează Postat Iulie 26, 2005 ii am eu dar nu ii pot atasha!da-mi adresa de mail ca sa ti-i pot trimite Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 26, 2005 Partajează Postat Iulie 26, 2005 Dj_Dog, daca vrei ....imi poti trimite si mie parametri pentru diful cu pricina???? [email protected] Mersi anticipat Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 26, 2005 Partajează Postat Iulie 26, 2005 notchman ti-am trimis parametrii shi un model de incinta pe 2 cai shi un model de incinta pe 3 cai cu acest dif. Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 26, 2005 Partajează Postat Iulie 26, 2005 Saru'mana conasule , imediat ma duc sa verific.....Primit vazut..As vrea sa'mi fac cu difuzorasele alea, niste "sateliti" pe 2 cai , pentru a'i folosi impreuna cu un amplif facut cu 8210ah, in bucatarie :shock: Link spre comentariu
Sharky Postat Iulie 26, 2005 Partajează Postat Iulie 26, 2005 daca vrei sa folosesti ampliful ala ar fi bine ca boxele sa fie pe 4 ohmi ca sa tragi multa putere din el Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Iulie 26, 2005 Partajează Postat Iulie 26, 2005 adresa mea de mail este [email protected] daca poti, te rog mult trimite-mi si mie pe mail parametrii difuzorului si eventual daca ai si niste proiecte cu el.....Multumesc mult ! Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Iulie 26, 2005 Partajează Postat Iulie 26, 2005 mersi mult pentru mail.l-am primit.doar ca mai am o intrebare..as vrea sa-mi fac niste boxe cu YDD200LPP la bass dupa proiectul lui Vasile ala pe 3 cai doar ca la bass as vrea sa pun cate 2 YDD200LPP..aveti idee cum se modifica proiectul in acest caz (adica volumul incintei si dimensiunile portului de bass reflex)?? daca ma puteti ajuta cu informatii....10x Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 O sa incerc eu sa'ti trimit pe mail ceva astazi ....stand/by Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 eu te sfatuiesc sa-l intrebi pe vasile ca el ar trebui sa stie cel mai bine ca doar sunt proiectele lui.nu cred ca ar fi mare greutatesa modifici boxa.de ex. faci o boxa pe 8 ohm shi la bas pui 2 ydd 200 lpp de 4 ohm in serie shi faci boxa un pic mai inalta, eventual potzi sa o faci chiar tower!!!bafta!!! Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 Pai nu ma folosesc de proiectele lui Vasile , ..ci doar de parametrii difuzorului.......Vasile poate sa ma "penalizeze" in cazul in care fac o porcarie de proiect , sau gresesc pe undeva ... :oops: La "boxe" nu merge treaba cu o faci putin mai inalta, pui x difuzoare si gata , asta daca vrei sa iasa ceva frumos auditiv...si estetic... Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 omule era doar o parereoricum nu poti sa pui intr-un proiect d-lui vasile care are doar un dif de bas sa pui 2 difuri de bas ca nu au loc :wink: !!!acu ca ai parametrii folosesti un program de calculat incinte shi vezi cat iti iese de mare , dar eu cred ca o sa-ti iasa ceva de genu tower!!! Link spre comentariu
notchman Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 Tu cam ce dimensiuni ai vrea sa aiba??? si in functie de asta , ..vedem noi ce iese... :wink: Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 pai daca te uiti in proiectul lui vasile A ar trebui sa-l faci cam de 1000mm shi B=300mm shi C=350mmdar oricum cred ca ar trebui sa-i intrebi pe astia care au mai facut incinte de genu asta sau chiar pe vasile!!! Link spre comentariu
Vizitator ronix4000 Postat Iulie 27, 2005 Partajează Postat Iulie 27, 2005 pai pe mine nu m-ar deranja deloc daca ar iesi ceva de genul tower...dimensiunile pot sa fie oricum...doar ca vreau neaparat sa am tweeter+medii+2 bass.daca ma puteti ajuta cu un proiect...mi-ar fi de mare ajutor. P>S> mai am o intrebare importanta !!! In proiectul lui Vasile cu YDD200LPP ala pe 2 cai el recomanda folosirea unui port de bass-reflex cu diametrul de 50 mm dar mie in BassBox6 Pro (daca apas pe Suggest Minimum Vent area for Xmax imi da 69 mm) CINE GRESESTE ?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum