Vizitator all eyez on me Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Salutare tuturor ! Sunt nou pe aici pe la voi, sper sa nu va deranjez cu prea multe intrebari dar sincer va zic am cautat un raspuns pentru urmatoarea intrebare de ...nici sarmanul google nu m-a ajutat:( . Am un modulator fm TUADIA hit 1200 cu 2GB de memorie interna/proprie, slot card SD, conector USB si intrare mufa jack....nu stiu cati mm, oricum nu e standardul de 3.5; asa, de cum l-am achizitionat, am pus melodii pe memoria interna si a functionat perfect, dupa ce m-am plictisit de melodii am zis sa ii formatez memoria interna. Dupa ce formatarea s-a efectuat cu succes, modulatorul FM nu a mai fost recunoscut de PC ca o partitie, cum s-a intamplat prima data, acum la conectarea cu pc ul se ilumineaza ecranul acestuia si atat, nu mai apare nimic pe el, inainte aparuse un logo, daca il conectez la masina la fel, se ilumineaza si atat. I-am introdus un card SD de 2GB, plin cu muzica si degeaba, nu face nimic, am incercat si cu stick la muga USB, tot degeaba, repet ca toate astea au inceput dupa ce am formatat memoria interna a modulatorului propriu zis, pls help. Multumesc anticipat !p.s la 1 utilizare i-am conectat stick usb pentru verificare si a functionat, deasemeni am pus si cardul SD tot pentru verificare si la fel, a functionat. Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 se pare ca nu a avut protejat si firmware-ul (softul intern al modulatorului) si l-ai sters . teoretic ar trebui sa cauti un firmware de la alt modulator si sa il rescrii , practic , nu stiu unde o sa gasesti un firmware pt acest tip de modulator Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Nu mai este in garantie? Link spre comentariu
Vizitator all eyez on me Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Garantie nu mai am la el, dar sa zicem prin absurd ca fac rost de un frimeware pentru el, cum il rescriu daca nu am acces deloc la memoria acestuia?Am uitat sa mentionez ca atunci cand l-am conectat 1 data a aparut o partitie (memoria lui) si aveam pe ea 3 melodii sample (de astea de duzina numai ca jumatate de melodie) si 2 fisiere cu o extensie ...sincer nu am dat importanta, posibil ca acele fisiere sa fi fost frimewareul ul lui?Posibil sa fac rosr de un frimeware de la un modulator identic, poate asemanator, dar cum il rescriu? daca eu nu am acces la memoria acestuia. Link spre comentariu
nightmare Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Cand il bagi in USB se aude sunetul specific in windows, ca atunci cand bagi un device nou? Daca da, vezi poate reusesti cu un program de partitionare sa refaci partitia. Normal chiar daca ai distrus firmware-ul care il facea pe el sa functioneze, ar trebui sa vada memoria flash din el ca pe un simplu stick, zic eu. Link spre comentariu
Vizitator all eyez on me Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 win nu reactioneaza in nici un fel, doar se ilumineaza ecranul modulatorului si atat, probat pe 2 calculatoare. (win xp si win7). Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Nici in alt port USB, in care nu a mai fost introdus niciodata, nu reactioneaza Windows-ul, la introducerea acestuia? Atunci, click dreapta pe iconita My Computer de pe desktop,apoi Manage, Disk Management, si vedeti daca apare ca unitate. Link spre comentariu
Den Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Singura greseala si singura problema este ca ai formatat in sistemul NTFS sau FAT32.El ca sa functioneze are nevoie de Fat simplu.Cauta un alt pc cu windows7 si formateaza-l din nou. Link spre comentariu
Vizitator all eyez on me Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Sincer l-as formata, dar nu am cum, ca nu il vede deloc pc ul, pot sa fac un clean instal de win, sa instalez driverele de baza si tot nu imi recunoaste modulatorul la conectare.... Link spre comentariu
Den Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Cauta alt pc cu windows7 de preferinta.Eu asa le-am rezolvat pe toate.Si toate au fost formatate fat32.La pc-ul meu nu le vedea de exemplu.E ceva mai complicat de facut prin win ca sa ti-l vada.Vezi ca sunt si utilitare pe net pentru recuperare. Link spre comentariu
Vizitator all eyez on me Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Cauta alt pc cu windows7 de preferinta.Eu asa le-am rezolvat pe toate.Si toate au fost formatate fat32.La pc-ul meu nu le vedea de exemplu.E ceva mai complicat de facut prin win ca sa ti-l vada.Vezi ca sunt si utilitare pe net pentru recuperare.Am facut cum mi-ai zis si degeaba, nu a mers, la fel nu a schitat absolut nici un gest winul. Multumesc tuturor care au raspuns acestui post ! Link spre comentariu
Vizitator all eyez on me Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 p.s mi-am luat inima in dinti si l-am desfacut, avea 2 placi in el cu integrate suprapuse plus ecranul, cand am scos 1 placa cu integrate a cazut in integrat de pe ea... Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 chinerarie pe fata Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum