Vizitator marius_vfp Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 salut , special pentru VASILE faza cu bateria noua scurs acidul din ea si fiert nu merge e varianta scumpa , si ca sa vezi ca nu sunt kokalar as precum crezi , e mult mai simplu sa scotzi apa din acid nu prin fierbere ci prin inghetzare asa ca te duci frumos la magazin cumperi vo 5 litri de acid de baterie il bagi in congelator si ai sa vezi frumos cum se formeaza cristale de gheatza in recipient , il strecori tot la rece ,si mai repetzi odata procedeul , e mult mai simplu , si mai putzin periculos , a si ziii tu lui domnul CABLAJE IMPRIMATE ca acidul sulfuric ataca metalele si nu potzi nici in draki sa fierbi acidul intro oala sub presiune , si metacica pe deasupra asta o potzi vedea si tu toarna acid intro oala de orice natura numai metalica sa fie si ai sa vezi ce face , si poate imi dai DREPTATE , si zile kokalarilor ca eu sunt cadru didactic si nu stau prin banca asa cum ai fi vrut tu , ok si dac nu vei citi acest post dau eu de tine si te caut , promit . Link spre comentariu
Vizitator vdrapaca Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 1-0 pentru marius_vfp Intr-adevar acidul sulfuric se distila doar in vase de sticla sau de cuartz!Acum am o mica obiectie si la metoda cu punctul de inghet:Solutia cu inghetarea apei din acid este foarte intalnita dar doar la visinata Punctul de topire pentru acid sulfuric: -10,38 °CPunctul de fierbere pentru acid sulfuric: 279,6 °CBAFTA! Link spre comentariu
Blind Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 salut , special pentru VASILE faza cu bateria noua scurs acidul din ea si fiert nu merge e varianta scumpa , si ca sa vezi ca nu sunt kokalar as precum crezi , e mult mai simplu sa scotzi apa din acid nu prin fierbere ci prin inghetzare asa ca te duci frumos la magazin cumperi vo 5 litri de acid de baterie il bagi in congelator si ai sa vezi frumos cum se formeaza cristale de gheatza in recipient , il strecori tot la rece ,si mai repetzi odata procedeul , e mult mai simplu , si mai putzin periculos , a si ziii tu lui domnul CABLAJE IMPRIMATE ca acidul sulfuric ataca metalele si nu potzi nici in draki sa fierbi acidul intro oala sub presiune , si metacica pe deasupra asta o potzi vedea si tu toarna acid intro oala de orice natura numai metalica sa fie si ai sa vezi ce face , si poate imi dai DREPTATE , si zile kokalarilor ca eu sunt cadru didactic si nu stau prin banca asa cum ai fi vrut tu , ok si dac nu vei citi acest post dau eu de tine si te caut , promit .Pe cuvantul tau ca esti cadru didactic! Esti profesor de atelier, sau cum? Invata bă analfabetule sa scrii corect dpdv gramatical si abia apoi incearca sa folosesti minciuna asta! Pana una-alta lasa forumul asta in pace, si-asa il consideri plin de retardati. N-avem nevoie de "salvarea" ta, du-te tare si lasa-ne in pace... Cruţă-ne... Link spre comentariu
Vizitator CABLAJE_IMPRIMATE Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 salut , special pentru VASILE faza cu bateria noua scurs acidul din ea si fiert nu merge e varianta scumpa , si ca sa vezi ca nu sunt kokalar as precum crezi , e mult mai simplu sa scotzi apa din acid nu prin fierbere ci prin inghetzare asa ca te duci frumos la magazin cumperi vo 5 litri de acid de baterie il bagi in congelator si ai sa vezi frumos cum se formeaza cristale de gheatza in recipient , il strecori tot la rece ,si mai repetzi odata procedeul , e mult mai simplu , si mai putzin periculos , a si ziii tu lui domnul CABLAJE IMPRIMATE ca acidul sulfuric ataca metalele si nu potzi nici in draki sa fierbi acidul intro oala sub presiune , si metacica pe deasupra asta o potzi vedea si tu toarna acid intro oala de orice natura numai metalica sa fie si ai sa vezi ce face , si poate imi dai DREPTATE , si zile kokalarilor ca eu sunt cadru didactic si nu stau prin banca asa cum ai fi vrut tu , ok si dac nu vei citi acest post dau eu de tine si te caut , promit .ia asculta domnule "cadru didactic" mai documenteaza-te si asculta si asta poate pricepi ceva, degeaba esti cadru didactic daca nu stii sa scrii corect romaneste, si fierbe si tu macar o singura data acid sulfuric si daca nu te prajesti sa scapam de tine sa imi zici daca ti s-a topit oala in mana ce praf esti, stii ceva de coroziunea acidului sulfuric, dar mai intreaba profesoara de chimie ca tot in ceata te-a lasat. Link spre comentariu
Postări Recomandate