Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

acid de baterie bun 2, pentru VASILE

Vizitator marius_vfp

Postări Recomandate

Vizitator marius_vfp

salut , special pentru VASILE faza cu bateria noua scurs acidul din ea si fiert nu merge e varianta scumpa , si ca sa vezi ca nu sunt kokalar as precum crezi , e mult mai simplu sa scotzi apa din acid nu prin fierbere ci prin inghetzare asa ca te duci frumos la magazin cumperi vo 5 litri de acid de baterie il bagi in congelator si ai sa vezi frumos cum se formeaza cristale de gheatza in recipient , il strecori tot la rece ,si mai repetzi odata procedeul , e mult mai simplu , si mai putzin periculos , a si ziii tu lui domnul CABLAJE IMPRIMATE ca acidul sulfuric ataca metalele si nu potzi nici in draki sa fierbi acidul intro oala sub presiune , si metacica pe deasupra asta o potzi vedea si tu toarna acid intro oala de orice natura numai metalica sa fie si ai sa vezi ce face , si poate imi dai DREPTATE , si zile kokalarilor ca eu sunt cadru didactic si nu stau prin banca asa cum ai fi vrut tu , ok si dac nu vei citi acest post dau eu de tine si te caut , promit .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blind

1

Top autori în acest subiect

Vizitator vdrapaca

1-0 pentru marius_vfp :da Intr-adevar acidul sulfuric se distila doar in vase de sticla sau de cuartz!Acum am o mica obiectie si la metoda cu punctul de inghet:Solutia cu inghetarea apei din acid este foarte intalnita dar doar la visinata :da Punctul de topire pentru acid sulfuric: -10,38 °CPunctul de fierbere pentru acid sulfuric: 279,6 °CBAFTA!

Link spre comentariu

salut , special pentru VASILE faza cu bateria noua scurs acidul din ea si fiert nu merge e varianta scumpa , si ca sa vezi ca nu sunt kokalar as precum crezi , e mult mai simplu sa scotzi apa din acid nu prin fierbere ci prin inghetzare asa ca te duci frumos la magazin cumperi vo 5 litri de acid de baterie il bagi in congelator si ai sa vezi frumos cum se formeaza cristale de gheatza in recipient , il strecori tot la rece ,si mai repetzi odata procedeul , e mult mai simplu , si mai putzin periculos , a si ziii tu lui domnul CABLAJE IMPRIMATE ca acidul sulfuric ataca metalele si nu potzi nici in draki sa fierbi acidul intro oala sub presiune , si metacica pe deasupra asta o potzi vedea si tu toarna acid intro oala de orice natura numai metalica sa fie si ai sa vezi ce face , si poate imi dai DREPTATE , si zile kokalarilor ca eu sunt cadru didactic si nu stau prin banca asa cum ai fi vrut tu , ok si dac nu vei citi acest post dau eu de tine si te caut , promit .

Pe cuvantul tau ca esti cadru didactic! Esti profesor de atelier, sau cum? Invata bă analfabetule sa scrii corect dpdv gramatical si abia apoi incearca sa folosesti minciuna asta! Pana una-alta lasa forumul asta in pace, si-asa il consideri plin de retardati. N-avem nevoie de "salvarea" ta, du-te tare si lasa-ne in pace... Cruţă-ne...
Link spre comentariu
Vizitator CABLAJE_IMPRIMATE

ia asculta domnule "cadru didactic" mai documenteaza-te si asculta si asta
poate pricepi ceva, degeaba esti cadru didactic daca nu stii sa scrii corect romaneste, si fierbe si tu macar o singura data acid sulfuric si daca nu te prajesti sa scapam de tine sa imi zici daca ti s-a topit oala in mana :ras: ce praf esti, stii ceva de coroziunea acidului sulfuric, dar mai intreaba profesoara de chimie ca tot in ceata te-a lasat.
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări