Vizitator marian_i Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Salut!Am un montaj cu PIC18F2550. OSCILATORUL este realizat extern cu un quartz de 8MhzSpuneti-mi si mie va rog de ce pe pinii OSC1 si OSC2 am oscilatii cu intermitenta?Altfel spus, programul functioneaza insa, cu pauze(osc nu functioneaza continuu).Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
sofian Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 daca picul executa instructiuni "sleep" este normal sa faca asatrebuie sa ne spui si cum ai ajuns tu la concluzia ca nu oscileaza mereu Link spre comentariu
Vizitator marian_i Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 daca picul executa instructiuni "sleep" este normal sa faca asatrebuie sa ne spui si cum ai ajuns tu la concluzia ca nu oscileaza mereuSalut!In primul rand multumesc pt raspuns.1.Nu am folosit in program instr. "sleep"2.Cu osciloscopul am putut observa disparitia (pt cateva secunde) si aparitia (aprox. 1/2sec) periodica a oscilatiilor provenite de la quartz.Am reprogramat de cateva ori circuitul modificand si cativa biti de config.Problema s-a rezolvat si cred ca provenea de la bitii de configurare oscilator.O zi buna tuturor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum