Vizitator janesu_1 Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 despre sursa chiar daca ma uit nu stiu care e, in schimbmi-a zis un "profesionist" ca ar putea fi placa video de vina in ceea ce priveste stabilitatea imaginii Link spre comentariu
Vizitator toma_andrei Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Pai explica mai exact ce se intampla? Imaginea iti "palpaie" cumva? Daca iti palpaie, ori sursa de curent nu genereaza voltajul necesar ori ai nu ai voltajul necesar in priza (212-220V). Link spre comentariu
Vizitator janesu_1 Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 dar tot n-am inteles de ce pe jocuri merge si pe net nu,ma repet sunt paralel cu calc,am notiuni de incepator Link spre comentariu
raveru Postat Martie 27, 2010 Partajează Postat Martie 27, 2010 pentru ca pe net nu folosesti placa video decat putin in schimb in jocuri incepe sa se incinga si probabil ori ceva e dezlipit ori sursa cand simte ca se consuma curent incepe sa mearga Link spre comentariu
Vizitator janesu_1 Postat Martie 30, 2010 Partajează Postat Martie 30, 2010 multumesc mult baieti, am rezolvat-o, am schimbat sursa si merge brici Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum