sorinpavel Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Salutare tuturor,M-am pricopsit cu o imprimanta lexmark, model x5250. Problema este ca nu a fost folosita, si cu toate ca,cartusele arata ca ar fi pe jumatate incarcate nu "scoate "nimic. De scanat fara probleme.Intrebarea mea este: mai pot sa reinvii cartusele astea sau macaar daca pot sa le reincarc. Mentionez cartus color 33 si negru 32. Cu multumiri Link spre comentariu
yo9gcc Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Daca nu au fost folosite mult timp sa uscat cerneala si nu cred ca mai merge sa le readuci la viata. Personal am o imprimanta tot Lexmark si nu am folosit cartusele cam 3 saptamani si nu am mai reusit sa le desfund. Am fost cu ele pe la cei care le reancarca si au incercat toate metodele stiute de ei si nu a mai mers. Asa ca am cumparat alta imprimanta fiindca cartusele daca le cumparam de noi erau mai scumpe ca imprimanta cumparata noua. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Incearca cu apa distilata calda in care atingi doar capul de scriere.La orice cerneala pe baza de apa poti incerca treaba asta cu dizolvarea cernelii uscate.Nu ai garantia ca vor merge toate diuzele.Cand se va desfunda vei vedea cerneala "curgand" in apa.Eu am experimentat o data la un lexmark cu un cartof taiat in jumatate pe care am pus capul cartusului in lichidul rezultal in taietura.A mai functionat cam 3 saptamani. Link spre comentariu
sorinpavel Postat Martie 11, 2010 Autor Partajează Postat Martie 11, 2010 Deci, sa inteleg, este o frectie la un picior de lemn Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum