marian_valcea Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Sper sa nu sa supere nimeni ca am postat aici dar as vrea sa stiu de unde pot cumpara piese si alte materiale pentru a face ceea ce vreau.Unde gasesc magazine cu piese in Rm.Valcea? Daca am postat gresit rog un moderator sa mute acest subiect unde crede ca este bine pentru acest subiect. Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Ai o oferta bogata cu magazine pe net. E mult mai ieftin - magazinele tot de acolo se aprovizioneaza! Link spre comentariu
marian_valcea Postat Martie 9, 2010 Autor Partajează Postat Martie 9, 2010 totusi nu stie nimeni magazine prin Rm.Valcea de piese electonice? Link spre comentariu
MarioRobert Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Salut, iti spun io, in Valcea e ala de langa Dovali,mai gasesti 2-3 alea prin Cozia,mai e unu in Ostroveni la tic tac, are piesele foarte scumpe,si unu la Zimbru dar toate sunt slab dotate. mai bine iei de pe net Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Salutare,as vrea sa cumpar si eu de la mivarom,dar nu stiu de ce nu merge...cand dau cumpara,imi zice:"cosul dumnavostra este gol"Sa fie vreo perioada in care nu se lucreaza?sau vreo ora anume?Voua ve merge?multumesc! Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Voua ve merge?Da! Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Cred ca problema e de la windows Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Esti sigur ca te-ai inregistrat ca utilizator pe acel sait!? Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 Da,inca nu mi-a venit mailul...Dar trebuie sa mearga sa cumperi si fara sa te loghezi...doar la finalizarea comenzii...a mers la un produs,apoi mi-a scris cosul dvs este gol Link spre comentariu
remus68 Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 inca nu mi-a venit mailulAsteapta! Intra pe chat si vorbeste cu cineva de la firma. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 pai crezi ca au inceput lucrul?...O sa incerc sa-i sun.Multumesc! Link spre comentariu
Stefan Postat Aprilie 6, 2010 Partajează Postat Aprilie 6, 2010 dupa ce pui produsele in cos iti si arata ca sunt in cos ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum