Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

.bin

Nemesis

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Nemesis

4

• sebi

4

• Stefan

2

• MifTy

1

Top autori în acest subiect

sebi, am verificat acum si link-ul meu merge .stefan_ro, nu trebuia sa fii chiar atat de exigent :limb: .incat sa-mi arati "celulele" .binului .Acum serios vorbind, am dat mail celor de pe site-ul ala si mi-au zis ca bin-urile alea nu-s arhive cu scheme (cum credeam eu) ci programe sau bucatele de programe gen dump .De schema receptorului Hyundai HSS 1160 NA nu mai intreb ca am intrebat deja in alt post...sau ooops, cred ca tocami am intrebat :dans: .

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

1. windows se ia după extensia de 3 litere ca după sfânta scriptură, fără să verifice dacă e pus la mişto!!! (cine a prins vremea DOS-ului mai ţine minte cum schimbam extensiile ca să pară cine ştie ce exoticăraie de fişier, deşi era un ascii chior!!! sau ca metodă de ascundere a unor anumite fişiere... în unele cazuri eu mai folosesc şi azi treaba asta: unele forumuri nu acceptă .doc sau .pdf la ataşamente, dar acceptă .rar sau .zip. şi ce e mai haios e că dacă schimb extensia, fişierul e acceptat, deşi NU e nici .zip, nici .rar!!! :rade: )2. windows o să deschidă extensiile "registered" cu prima aplicaţie care va pretinde că e "extensia ei".3. există extensii comune mai multor programe, şi care n-au nimic în comun.ca în cazul de faţă: .bin-ul de pe eservice e un dump de eprom, iar în pc-ul lui nemesis extensia .bin e asociată media playerului, pentru că, întâmplător, aceeaşi extensie o au şi filmele svcd/vcd.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări