susanu_pisu Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Imi spune si mie cineva ce este acela un DUMP?ca se tot vorbeste despre el... Link spre comentariu
ratza Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Conţinutul unui EEPROM. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 9, 2010 Autor Partajează Postat Martie 9, 2010 Si cum se scrie acest continut?cum se baga? Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 in functie de memoria care urmeaza a fi citita si/sau scrisa se face un programator (interfata intre PC si memorie) si este necesar un soft care citeste/scrie acea memorie prin intermediul interfetei si salveaza un fisier din memorie pe pc sau de pe pc in memorie Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 9, 2010 Autor Partajează Postat Martie 9, 2010 Si ce memoreaza epromul?de unde se poate gasi cablu pentru pc-tv?si soft? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Nu exista un "cablu".Se face o interfata. Cautati pe net ceva de genul "24cxx programmer" si o sa vedeti.Softul este de genul PonyProg, ICProg, WinProg800 etc. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 9, 2010 Autor Partajează Postat Martie 9, 2010 Vreau i eu o schema de interfata dar mai simpla,ca pe net nu prea se inteleg... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Pai in primul rand spuneti ce memorie vreti sa cititi/programati. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 9, 2010 Autor Partajează Postat Martie 9, 2010 cele uzuale,din tv 24c02,24c04,24c08...multumesc Link spre comentariu
dan-a2 Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 uite aici: http://www.adelaida.ro/product_info.php ... ucts_id=93 Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Eu cu cel de jos ma inteleg bine http://www.scienceprog.com/rs232-emulates-i2c-for-24cxx-memory-programming/ Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 9, 2010 Autor Partajează Postat Martie 9, 2010 Va multumesc mult.Si programatorul(softul) tot de acolo?sau ....multumesc Link spre comentariu
yo9hnf Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 ESTE CHIAR ATAT DE GREU SA DATI O CAUTARE PE GOOGLE DUPA NUMELE DATE DE MINE? Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 9, 2010 Autor Partajează Postat Martie 9, 2010 Imi cer scuze dar nu am stiut ca sunt gratis...Am luat unul si nu mi se pare greu de lucrat.Mai am de facut interfata.Multumesc.... Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 9, 2010 Autor Partajează Postat Martie 9, 2010 Dar am auzit ca sunt unele procesoare tv care scriu singure memoriile...si ce se intampla daca se pune memoria nescrisa la un tv?multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum