badboycrys Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 am un vw golf 3 si mi-am montat niste ceasuri noi cu functia mfa. Merg perfect numai ca, consumul mi`l face in mile/galon si distanta parcursa tot in mile imi indica. As vrea sa modific sa imi apara distanta in km si consumul sa mi-l arate in l/100km. S-a mai intalnit cineva cu o asemenea situatie? Imi cer scuze in caz de nu am observat eu ca mai este un subiect la fel. Multumesc frumos Link spre comentariu
alfabit Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Exista soft de programare functii bord care exact asta face, schimba mile-km, litri-galon, am vazut cum a facut cineva la un passat adus din anglia.Dar mai multe nu stiu, ce soft e ala, cum il cheama, intreaba la aia cu vw, atita stiu ca se poate. Din pacate nu exista si un soft de mutat volanul de pe dreapta pe stinga ! Link spre comentariu
badboycrys Postat Martie 9, 2010 Autor Partajează Postat Martie 9, 2010 sau poate are cineva un dump de la ceasuri in km 0-220, 7000rot/min, motor 2.0 Link spre comentariu
Vizitator tays82 Postat Aprilie 5, 2010 Partajează Postat Aprilie 5, 2010 Probabil se poate reprograma cu VAG-Com. La VW dupa anul 1998 am facut asa ceva. Nu stiu din ce an e masina ta... Link spre comentariu
Vizitator cr33py2000 Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Sunt si eu curios dak stiti cumva ce are in plus bordul cu mfa fata de cel fara, presupun ca are un integrat ceva, avand in vedere ca toate "chestiile" la masini sunt facute in masa si in functie de dotari lipseste cate un integrat/mufa/relee presupun ca merge adaougat si la bordurile normale (cele care au turometru si ceas) merg modificate ;-) Link spre comentariu
Vizitator liviuvista Postat Octombrie 24, 2010 Partajează Postat Octombrie 24, 2010 Poate sa-mi spuna cineva, tot pentru un golf 3, care este cipul/memoria care tine memorate informatiile pe baza carora se calculeaza consumul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum