Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ceasuri bord din mile in km (vw golf 3)

badboycrys

Postări Recomandate

am un vw golf 3 si mi-am montat niste ceasuri noi cu functia mfa. Merg perfect numai ca, consumul mi`l face in mile/galon si distanta parcursa tot in mile imi indica. As vrea sa modific sa imi apara distanta in km si consumul sa mi-l arate in l/100km. S-a mai intalnit cineva cu o asemenea situatie? Imi cer scuze in caz de nu am observat eu ca mai este un subiect la fel. Multumesc frumos

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• badboycrys

2

• alfabit

1

Exista soft de programare functii bord care exact asta face, schimba mile-km, litri-galon, am vazut cum a facut cineva la un passat adus din anglia.Dar mai multe nu stiu, ce soft e ala, cum il cheama, intreaba la aia cu vw, atita stiu ca se poate. Din pacate nu exista si un soft de mutat volanul de pe dreapta pe stinga ! :rade:

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...
Vizitator cr33py2000

Sunt si eu curios dak stiti cumva ce are in plus bordul cu mfa fata de cel fara, presupun ca are un integrat ceva, avand in vedere ca toate "chestiile" la masini sunt facute in masa si in functie de dotari lipseste cate un integrat/mufa/relee presupun ca merge adaougat si la bordurile normale (cele care au turometru si ceas) merg modificate ;-)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări