Vizitator bwmedia Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Salut, Imi este destul de dificil sa imi instalez un subwoofer in portbagaj, asa ca vreau sa imi montez in polita de sub luneta doua difuzoare de bass, 20cm. Momentam am instalate Dibeisi G8002 pe un sony explode gt320 - vreau sa le schimb ca le cam indoaie cass-ul la 24 volum (volumule e gradat pana la 50). Apelez la ajutorul vostru pentru a ma hotara ce sa pun. Vreau bass exclusiv, nu ma intereseaza coaxiale ca am avut JVC CS-V6935, am dat 150 lei pe ele si la bass se aud mai slab ca Dibeisi pe care am dat 40 de lei. Vreau sa imi spuneti ce sa aleg intre Dibeisi 8023, Dibeisi 8041 sau Prosonic. Accept sugestii din partea voastra, atata timp cat se incadreaza in bugetul de 100-140 ron perechea si sunt capabile sa produca un bass puternic. De asemenea, daca aveti careva de vanzare pereche de DOMOTEC PROFESIONAL SERIES MS-810 (modelul de 8 inch, 4 ohm) si le vindeti la un pret ok, le cumpar instant, am avut pe cealalta masina difuzoare dinastea si imi pare rau ca le-am vandut si pe alea, erau cele mai bune in banii astia. Link spre comentariu
Vizitator bwmedia Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 nimeni ?!? Link spre comentariu
DJ_Speedy Postat Martie 18, 2010 Partajează Postat Martie 18, 2010 Ce ai tu acum pe masina se numesc "pocnitori". Cele 3 variante din care vrei sa alegi se numesc tot "pocnitori". Daca vrei difuzoare, schimba magazinul. O sa iti trimit un link pe pm, dar daca te uiti mai bine pe aici pe la noi pe forum o sa vezi ca a mai fost recomandat si de alte persoane. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum