Vizitator X-max Postat Iulie 25, 2005 Partajează Postat Iulie 25, 2005 Frunzila zii te rog si mie EXACT cat trebuie gaura pt tw jm104 in cutie k eu nu prea am cum sa`l masor si mie frica k poate gresesc si nu pot sa il mai monteza...si inca ceva...la tw asta borna rosie e + ? k nu prea ma pricep :lol: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iulie 25, 2005 Partajează Postat Iulie 25, 2005 din pacate nu stiu ce gaura necesita.Ala cu Rosu este + Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 25, 2005 Partajează Postat Iulie 25, 2005 masoara cu shublerul shi vezi cat tre sa faci gaura de mare!!! Link spre comentariu
Vizitator X-max Postat Iulie 25, 2005 Partajează Postat Iulie 25, 2005 ok multumesc. dar asa e bun tweeterul de ceva? k la kon imi zisera k e foarte bun...si imi daura un condensator de ~4 Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 25, 2005 Partajează Postat Iulie 25, 2005 nu stiu cat de bun este dar iti dau un sfat nu mai lua chinezarii ieftine de la kon :wink: Link spre comentariu
Vizitator X-max Postat Iulie 25, 2005 Partajează Postat Iulie 25, 2005 la ce incinta fac nu avea rost sa dau banii pe ceva scump.difu de bas e tot de la kon la 3 sute.tu dadeai 1 mil pe un tw in locul meu ? Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Iulie 25, 2005 Partajează Postat Iulie 25, 2005 in cazul tau nu!!!ce woofer ai luat la 300 mii? sb 8 cumva? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum