Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Semnal amplificator boxe...ajutor

Vizitator maxim

Postări Recomandate

Vizitator maxim

Salut. Am pe masina un subwoofer care este alimentat de o statie. De curand mi-am mai luat o statie pe care am conectat-o la masina pentru amplificarea boxelor din spate, 2 la numar. Playerul meu are o singura iesire rca pe care era conectata statia de la subwoofer. Am luat 2 adaptoare rca cu un tata si 2 mame la care am conecatat inca un cablu rca care se duce la amplificatorul difuzoarelor, este vreo problema? Firele de la player care alimentau boxele spate acum sunt izolate si nu mai le folosesc. Problema este ca daca vreau sa dau din player sa aud doar boxele fata nu se mai poate pentru ca cele de pe spate sunt alimentate de statie. Statia nu suporta adaptor high-low (ptr semnal luat de la difuzoare), este ok ca am luat semnal de la iesirea rca (unde este conectat si subwooferul) pentru statia care amplifica difuozarele? Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator maxim

Inca o chestie, playerul pe care il am este Alpine. In meniu are o functie Subwoofer On/Off. Daca dau functia pe On, subwooferul si boxele se aud mai incet iar in meniu imi apare functia de reglat volumul subwooferului, daca dau pe Off atunci se aude mai tare subwooferul si boxele, si parca simt ca sunt amplificate boxele dar imi dispare din meniu reglajul de volum al subwooferului. Are ceva daca il las pe Off?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări