Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut ajutor in constructia unui sistem 5.1

Vizitator bdrotaru

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Murcielad

2

• cniky

1

• C0B

1

• BLK

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...
Vizitator hugh20

Si pe mine m-ar interesa un sistem 5.1.Daca ne-ati putea ajuta ar fi excelent!!In special m-ar interesa sistemul de decodare Dolbi Digital(daca exista vreo schema pe undeva, daca puteti da un link).Multumesc anticipat. :roll:

Link spre comentariu
Vizitator fox

Daca nu esti tatic in electronica, nu cred ca este cea mai inteleapta decizie sa construiesti un sistem dolby digital (sa nu mai vorbim de prologic) "la manuta". O sa te chinuiesti foarte mult si ai sanse mari de tot sa nu-ti iasa.Insa daca utilizezi sistemul la pc, totul este mult mai simplu.

Link spre comentariu
Vizitator hugh20

Deci sa inteleg ca daca am o placa audio 5.1 nu mai am nevoie decat de amplifuri, si de boxe?Eu am un Sound Blaster Live 5.1 da pe iesirea de centru/subwoofer nu imi scoate nimic daca bag direct amplifu.Nu stiu exact care-i treaba. Daca aveti timp as vrea sa dezvolt subiectul asta, daca nu sa-mi spuneti pe unde sa citesc(nu stiu daca s-a mai discutat pe forum subiectul). :oops:

Link spre comentariu
Vizitator hugh20

Pai poti sa-i setezi asa:-iesire pe 2 canala(mod stereo normal)-iesire pe 4 canale-iesire 5.1Eu le-am luat pe toate la rand, dar cand am dat pe 5.1 nu-mi scotea nimic pe centru/subwoofer.Sa fie oare de vina placa :?:

Link spre comentariu

Pai poti sa-i setezi asa:-iesire pe 2 canala(mod stereo normal)-iesire pe 4 canale-iesire 5.1Eu le-am luat pe toate la rand, dar cand am dat pe 5.1 nu-mi scotea nimic pe centru/subwoofer.Sa fie oare de vina placa :?:

La setarile respective,apasa pe `Advanced` acolo ai setarile pt. subwoofer ;)
Link spre comentariu
Vizitator BooMSlang

aceeasi problema o am si io :( . am tot un creative live! dar 4.1 nu 5.1 si nu iese sunet deloc prin iesirea de subwoofer daca bag analog sau casti ceva...orice.. :? HELP :!: :)

Link spre comentariu
Vizitator hugh20

OK.Si plugin de winamp presupun ca gasesc pe site-ul lor nu?Oricum momentan nu pot sa incerc ca sunt in buc la fac si am calculatorul acasa.Dar in weekend plec acasa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări