alextheboss Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Am o lampa de birou cu 2 astfel de becuri: Cand unul nu a mai functionat (chinezesc) am cumparat un bec Philips. Supriza nu merge in niciunul din cele 2 socluri. Becul functional imi merge in ambele socluri. Duc Philipsul inapoi la magazin si acolo merge . Ce sa-i fac la lampa mea sa mearga si cu Philips? Link spre comentariu
florentinTV Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 parerea mea;te duci cu lampa la mag si incerci 2 becuri philips,nu?e posibil sa ai in lamla un montaj electronic care a fost calculat de chinezi pt modele lor. Link spre comentariu
gymy Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Soclul de la philips e un pic mai mic si nu face contact. Link spre comentariu
alextheboss Postat Martie 11, 2010 Autor Partajează Postat Martie 11, 2010 Soclul de la philips e un pic mai mic si nu face contact.Intradevar "pinii" sunt mai scurti cu 1 mm. Am strans conectorii putin si am infipt lampa bine in soclul ei si acum e ok, multumesc de informatie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum