Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

imprimanta Brother DCP-7030

terciziu

Postări Recomandate

Cine mi-ar putea spune de unde pot obtine un soft pentru instalarea unei imprimante Brother DCP-7030, am ratacit CD-ul de instalare cu care am cumparat-o.Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• terciziu

1

• florentinTV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

ai frate ca e simplu ,ori cauti pe net,ori te duci la un magazin care are aceeasi imprimanta la vinzare si faci o copie la cd-de instalare.dai si tu de o ciocolata acaolo ca suntem oameni si rezolvi problema,nu?

Link spre comentariu
Vizitator sorinmatei

Cine mi-ar putea spune de unde pot obtine un soft pentru instalarea unei imprimante Brother DCP-7030, am ratacit CD-ul de instalare cu care am cumparat-o.Multumesc!

O prima cautare pe Google, da primul rezultat http://welcome.solutions.brother.com/bs ... cp7030_allBrother are destul de bine puse la punct driverele si modul lor de gasire pe net. Doar ca uneori nu functioneaza Succesuri!
Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
Vizitator iuliabm

Daca te mai intereseaza, eu am aceeasi imprimanta si poti sa-ti dau driverele.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări