terciziu Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Cine mi-ar putea spune de unde pot obtine un soft pentru instalarea unei imprimante Brother DCP-7030, am ratacit CD-ul de instalare cu care am cumparat-o.Multumesc! Link spre comentariu
florentinTV Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 ai frate ca e simplu ,ori cauti pe net,ori te duci la un magazin care are aceeasi imprimanta la vinzare si faci o copie la cd-de instalare.dai si tu de o ciocolata acaolo ca suntem oameni si rezolvi problema,nu? Link spre comentariu
Vizitator sorinmatei Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Cine mi-ar putea spune de unde pot obtine un soft pentru instalarea unei imprimante Brother DCP-7030, am ratacit CD-ul de instalare cu care am cumparat-o.Multumesc!O prima cautare pe Google, da primul rezultat http://welcome.solutions.brother.com/bs ... cp7030_allBrother are destul de bine puse la punct driverele si modul lor de gasire pe net. Doar ca uneori nu functioneaza Succesuri! Link spre comentariu
Vizitator iuliabm Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 Cine mi-ar putea spune de unde pot obtine un soft pentru instalarea unei imprimante Brother DCP-7030, am ratacit CD-ul de instalare cu care am cumparat-o.Multumesc!Daca te mai intereseaza, eu am aceeasi imprimanta si poti sa-ti dau driverele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum