Vizitator user277 Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Se stie ca din adresa de e-mail de la Yahoo! (si nu numai) se iese intotdeauna corect cu 'Sign out' si nu cu 'x' (close).Cel care iese cu x (close) face o greseala pentru ca parola se stocheaza criptat intr-un fisier (cel putin asa am inteles de la altii).Intrebarea mea este: in ce fisier se salveaza parola si cum poate fi decriptat acel fisier? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Nu se salvează parola ci un "cookie", care conţine un identificator generat la logare care leagă calculatorul de statusul că "pe acel calculator Yahoo va şti că s-a setat să se reţină utilizatorul". Cookie-ul e legat de sistem, deci nu poate fi luat şi pus în alt sistem. Parola nu poate fi "furată" astfel.Sorry, dar dacă eşti wannabe cracker şi să furi parole, trebuie să cauţi alte metode şi în alte părţi. Dacă nu, şi doar ţi-ai uitat parola, ai posibilitatea de a-ţi aminti cele 2 întrebări cheie pe care le-ai sugerat la înregistrarea contului sau poţi solicita să-ţi fie trimis un email de resetare a parolei la adresa email alternativă pe care, cu siguranţă, ai setat-o la crearea contului. Dacă n-ai dat importanţă la astea, atunci poţi la fel de bine să-ţi faci alt cont. Link spre comentariu
Vizitator user277 Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Nu sunt nici pe departe hacker desi mi-ar place sa am inteligenta "pozitiva" a unei astfel de persoane profesioniste. Ideea e ca am iesit uneori din e-mail de la Yahoo! cu x (close) din nestiinta (exista pentru fiecare un inceput cand o ia de la zero) si apoi am aflat ca nu e bine. Voiam doar sa stiu daca intr-adevar procedand astfel este gresit si daca intr-adevar mi se stocheaza parola criptat in Cookie. Multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Dacă sistemul tău e sigur (în sensul că nu e un calculator de la o sală de internet), şi tu eşti singura persoană care are acces fizic la el, atunci e ok. Ar mai fi posibilitatea unui remote control, dar e prea departe... Deci stai liniştit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum