ady_marinescu Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 cine imi poate da o schema de programator pt PIC 16C54? am incercat cu una din conex (compatibil JDM) dar nu stie de pic-ul asta.ma intereseaza o schema incercata de preferinta si pe care sa scrie ca suporta 16c54.multumesc! Link spre comentariu
ady_marinescu Postat Martie 8, 2010 Autor Partajează Postat Martie 8, 2010 nimeni? e chiar asa ciudat pic-ul asta? Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 e foarte complicat acel PIC, are nevoie de o cautare in Forum pentru a gasii unul din zecile de JDM pentru orice eventualitate incerca http://www.ic-prog.com/index1.htm cu alimentare externa (nu din seriala) cu softul aferent. PIC-ul e nou sau cu fereastra de quartz Link spre comentariu
ady_marinescu Postat Martie 9, 2010 Autor Partajează Postat Martie 9, 2010 adica unul din programatoarele TAIT?acum am vazut ca mi-ati raspuns si la topicul cu inlocuirea lui 16C54 cu 16F54. o sa fac aceasta inlocuire ca sa pot sa si rescriu.Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum