Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Multifunctional SAMSUNG SCX-4521F

proDJxlx

Postări Recomandate

Dupa cum am scris mai sus am o problema cu multifunctionalul , adica nu trage foaia cand dau sa fac xerox sau sa scot la imprimanta. daca poate da cineva ceva informatii cum as pute-a rezolva problema. Fara a merge la garantie caci e de la metro.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• proDJxlx

2

• florentinTV

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

salut, cu imprimantele e mai greu.vezi cum o disfaci.la sigilii sa nu se vada ,daca cindva o duci la service.sa nu fie vreo rotita ,pirghie sarita de la locul ei sau ceva blocat[o bucata de hirtie o agrafa...]mai curata si piesele de acolo sau rola de cauciu[daca are]care trage hirtia.aceste sfaturi in cazul unui defect mecanic,daca se aude motorasul ca incearca ceva.succes

Link spre comentariu

mersi florentine pt sfaturi dar alea le-am facut deja si fara rezultat. insa totusi eu cred ca este ceva senzor deoarece cand bagam hartia suna ceva , akm nu mai suna si doar imi indica dupa ce isi face programul (adica memoreaza ce ii dau sa faca ) casi nu are hartie. si nu prea are dece sa fie mizerie caci nu o am decat de vreo 2 luni si nici nu am prea folosit-o.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări