proDJxlx Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Dupa cum am scris mai sus am o problema cu multifunctionalul , adica nu trage foaia cand dau sa fac xerox sau sa scot la imprimanta. daca poate da cineva ceva informatii cum as pute-a rezolva problema. Fara a merge la garantie caci e de la metro. Link spre comentariu
florentinTV Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 salut, cu imprimantele e mai greu.vezi cum o disfaci.la sigilii sa nu se vada ,daca cindva o duci la service.sa nu fie vreo rotita ,pirghie sarita de la locul ei sau ceva blocat[o bucata de hirtie o agrafa...]mai curata si piesele de acolo sau rola de cauciu[daca are]care trage hirtia.aceste sfaturi in cazul unui defect mecanic,daca se aude motorasul ca incearca ceva.succes Link spre comentariu
proDJxlx Postat Martie 7, 2010 Autor Partajează Postat Martie 7, 2010 mersi florentine pt sfaturi dar alea le-am facut deja si fara rezultat. insa totusi eu cred ca este ceva senzor deoarece cand bagam hartia suna ceva , akm nu mai suna si doar imi indica dupa ce isi face programul (adica memoreaza ce ii dau sa faca ) casi nu are hartie. si nu prea are dece sa fie mizerie caci nu o am decat de vreo 2 luni si nici nu am prea folosit-o. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum