Vizitator stal Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 ma adresez celor mai bizuiti in domeniu si nu numaicare este cel mai performant radioreceptor portabil ? Link spre comentariu
yo7but Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Du-te nene si te culca si lasa-ne in pace ! Link spre comentariu
Vizitator stal Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 acum ca m-am, mai luminat... Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Ala care se cupleaza la o antena "norocoasa' e cel mai bun! Link spre comentariu
Vizitator stal Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Ala care se cupleaza la o antena "norocoasa' e cel mai bun! eh...vazusem ceva care putea atinge 27mhz si ma gandeam sa-l mai iau in masina de antiradar dar daca m-am exprimat ca un caine lup...mai rup netul poate poate mai invat ... cred ca ar merge si un ic pcr 2500 scanner Link spre comentariu
gauss Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Ala care se cupleaza la o antena "norocoasa' e cel mai bun! eh...vazusem ceva care putea atinge 27mhz si ma gandeam sa-l mai iau in masina de antiradar dar daca m-am exprimat ca un caine lup...mai rup netul poate poate mai invat ... cred ca ar merge si un ic pcr 2500 scanner Sigur ar merge...problemele (de care m-as lovi eu ) sint doua : pretul si o antena demna de numele acesta ! Cu stima si sper sa procurati ambele "nimicuri" ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum