Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimentare bormasina (cu traf in loc de acumulatori)

Vizitator shtresatu

Postări Recomandate

Cel mai usor iesi cu o sursa de PC,cu iesirea de 12V.Eu cred ca e si foarte ieftina(in jur de 29 RON).

cand ai o sarcina mai mare ... sau se blocheaza burghiul ( daca o folosesti sa infiletezi holtzsuruburi ) cam depaseste curentul de il debiteaza sursa de calc , si intra in protectie ... asa ca o fi ea mai ieftina , dar .... daca este una chinezeasca cred ca nu ar face fata la cerinte .... eu merg pe varianta cu traf , punte redresoare si filtrara .... mai grea ce este drept , dar mult mai avantajoasa... Ai grija sa pui fire ceva mai goase intre traf si bormasina .... prieteni stiu de ce :da
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator tyc

Trimer se mai spune si la masina de tuns iarba(stabileste inaltimea gazonului ) .Acest utilaj se gaseste in doua forme: cu roti(asemanator unui carucior de copii) si 2) de luat la mana(un par cu o aparatoare semi-/rotunda in partea de jos, unde e firul sau discul).Amandoua modelele tot masini de tuns iarba se numesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări