Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alimentare bormasina (cu traf in loc de acumulatori)

Vizitator shtresatu

Postări Recomandate

Vizitator shtresatu

Salut tuturor care ne fac viata mai usoara! Cum este primul post aici, vreau sa incep prin a va cere ajutorul! Am o bormasina cu acumulator NiCd (acesta nu mai merge, i-a scazut foarte mult durata de viata) si as vrea sa o folosesc alimentata de la priza printr-o punte sau ceva asemanator care sa imi transforme curentul alternativ in curent continuu de 14 V. Sau vreo modificare prin care sa poata fi alimentata de la priza. Ceva idei? Multumesc anticipat

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 35
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

7

• mitidj2008

3

• Sandu_alex_999

2

• paul14

2

Top autori în acest subiect

Salut tuturor care ne fac viata mai usoara! Cum este primul post aici, vreau sa incep prin a va cere ajutorul! Am o bormasina cu acumulator NiCd (acesta nu mai merge, i-a scazut foarte mult durata de viata) si as vrea sa o folosesc alimentata de la priza printr-o punte sau ceva asemanator care sa imi transforme curentul alternativ in curent continuu de 14 V. Sau vreo modificare prin care sa poata fi alimentata de la priza. Ceva idei? Multumesc anticipat

Adapteaza un acumulator Caranda de 12V 1,3A in locul acumulatorilor originali.Are garantie 2 ani si costa 19ron; cantareste 500gr.
Link spre comentariu

Merge si la bateria de masina, dar ce e mai rentabil si practic? Sa faci/folosesti un redresor pentru baterie sau sa faci/folosesti un redresor mic la 14v.c.c si 5a? Daca faci smps iesi si mai usor...

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...
Vizitator iflorin

Buna ziua,

Am o intrebare: ce fel de transformator as putea folosi pentru a inlocui un acumulator de la o masina de tuns iarba Black&Decker GLC2500? acumulatorul este de 18v si 1.5 Ah.

http://s1222.photobucket.com/albums/dd4 ... lc2500.jpg

Am ars incarcatorul si as vrea sa desfac bateria sa scot afara bateriile iar in interior sa pun un transformator(in acumulator) ca sa pot folosi carcasa.. sau sa atasez de el un transformator.

Pretul unui acumulator este peste 350lei si nu ma ajuta avand in vedere ca nu mai am incarcatorul.

Sper ca am postat bine, daca nu rog un moderator sa imi mute mesajul.

Multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări