Vizitator shtresatu Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Salut tuturor care ne fac viata mai usoara! Cum este primul post aici, vreau sa incep prin a va cere ajutorul! Am o bormasina cu acumulator NiCd (acesta nu mai merge, i-a scazut foarte mult durata de viata) si as vrea sa o folosesc alimentata de la priza printr-o punte sau ceva asemanator care sa imi transforme curentul alternativ in curent continuu de 14 V. Sau vreo modificare prin care sa poata fi alimentata de la priza. Ceva idei? Multumesc anticipat Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Idei? Un transformator , 12v 5A si o punte redresoare. Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 S-a mai discutat,insa Sandu_alex_999 ti-a facut rezumatul Link spre comentariu
paul14 Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Si un condesator de filtraj la 25v Link spre comentariu
lorik199 Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 da, dar nu-i musaui Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Cam e...Parca are nevoie de curent continuu,nu de o sinosoidala de o singura alternanta Link spre comentariu
gcom61 Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Salut tuturor care ne fac viata mai usoara! Cum este primul post aici, vreau sa incep prin a va cere ajutorul! Am o bormasina cu acumulator NiCd (acesta nu mai merge, i-a scazut foarte mult durata de viata) si as vrea sa o folosesc alimentata de la priza printr-o punte sau ceva asemanator care sa imi transforme curentul alternativ in curent continuu de 14 V. Sau vreo modificare prin care sa poata fi alimentata de la priza. Ceva idei? Multumesc anticipatAdapteaza un acumulator Caranda de 12V 1,3A in locul acumulatorilor originali.Are garantie 2 ani si costa 19ron; cantareste 500gr. Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Merge la bateria de masina...chiar si 12V Link spre comentariu
paul14 Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Merge si la bateria de masina, dar ce e mai rentabil si practic? Sa faci/folosesti un redresor pentru baterie sau sa faci/folosesti un redresor mic la 14v.c.c si 5a? Daca faci smps iesi si mai usor... Link spre comentariu
susanu_pisu Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Cel mai usor iesi cu o sursa de PC,cu iesirea de 12V.Eu cred ca e si foarte ieftina(in jur de 29 RON). Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Martie 9, 2010 Partajează Postat Martie 9, 2010 Si un condesator de filtraj la 25v Da! Neaparat! Sa nu cumva sa avem curent nefiltrat , poate se supara motoru' :ras:Glumesc , evident. Link spre comentariu
Vizitator iflorin Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Buna ziua, Am o intrebare: ce fel de transformator as putea folosi pentru a inlocui un acumulator de la o masina de tuns iarba Black&Decker GLC2500? acumulatorul este de 18v si 1.5 Ah. http://s1222.photobucket.com/albums/dd4 ... lc2500.jpg Am ars incarcatorul si as vrea sa desfac bateria sa scot afara bateriile iar in interior sa pun un transformator(in acumulator) ca sa pot folosi carcasa.. sau sa atasez de el un transformator. Pretul unui acumulator este peste 350lei si nu ma ajuta avand in vedere ca nu mai am incarcatorul. Sper ca am postat bine, daca nu rog un moderator sa imi mute mesajul. Multumesc Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Ce putere are motorul masinii de tuns iarba? Link spre comentariu
Vizitator iflorin Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 pe carcasa scrie:glc2500 no 6800/min, 18v.sper ca va ajuta..., nu am desfacut carcasa sa vad ce scrie pe el. Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 22, 2011 Partajează Postat Martie 22, 2011 Trebuie sa fie mentionata si puterea pe-acolo... in wati. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum