Vizitator startstop Postat Martie 7, 2010 Partajează Postat Martie 7, 2010 Care este cel mai bun si sigur soft de programare:1. AVR Studio - AVR GCC2. Mikro C for AVR de la mikroelectronika.3. Bascom AVRnu stiu cu care sa incep!!!Am auzit ca sunt unele softuri unde in ciuda faptului ca faci programul foarte bine, dupa compilare si copiere in microcontroler, acesta nu functioneaza asa cum ar trebui! Link spre comentariu
ratza Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Care este cel mai bun si sigur soft de programare:1. AVR Studio - AVR GCC2. Mikro C for AVR de la mikroelectronika.3. Bascom AVRnu stiu cu care sa incep!!!Am auzit ca sunt unele softuri unde in ciuda faptului ca faci programul foarte bine, dupa compilare si copiere in microcontroler, acesta nu functioneaza asa cum ar trebui! Eu îţi recomand CodeVisionAVR, versiunea gratuită e limitată la 2k de flash. E compilatorul care a mers cel mai bine, îţi permite enorm de multe. Dacă încerci să foloseşti o versiune spartă o să obţii ce ai spus tu: nu va merge cum trebuie, deşi pare să compileze OK. Poţi încerca şi în assembler, dar o să-ţi rogi moartea. Link spre comentariu
godFather89 Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 AvrStudio ca IDE (desi nu e asa grozav)... WinAVR (GCC) daca te descurci cu C. Asamblare (AvrStudio) pentru unele proiecte care au nevoie de performanta si optimizari maxime. Mai era un tool... VMLAB, are un simulator excelent dar la fel, este destul de aiurea ca IDE. Stie si asamblare si GCC. Link spre comentariu
danzup Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Care este cel mai bun si sigur soft de programare:1. AVR Studio - AVR GCC2. Mikro C for AVR de la mikroelectronika.3. Bascom AVRnu stiu cu care sa incep!!!Am auzit ca sunt unele softuri unde in ciuda faptului ca faci programul foarte bine, dupa compilare si copiere in microcontroler, acesta nu functioneaza asa cum ar trebui! Bascom e foarte puternic daca-i inveti secretele !Plus ca-l poti combina cu cod scris in assembler pentru rutinele de viteza ! Link spre comentariu
Vizitator startstop Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 mersisa vad ce poate BASCOM, desi fiecare dintre voi mi-ati recomandat ce ati invatat si stiti mai bine mersi Link spre comentariu
yo6pir Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Eu am inceput cu BASCOM acum 3 luni in urma fara sa ma indrume nimeni, si astazi iti pot spune ca nu as trece la altul cu toate ca am incercat C for AVR, dar nu se compara cu BASCOM AVR. Si cea mai mare realizare este ca am deja proiecte concepute de mine in totalitate care merg bine si ma descurc. O idee de-aici, o idee de dincolo, Bascom te ajuta foarte mult cu HELP-ul. Citeste-l cu atentie! E foarte explicit si intuitiv. Merita incercat. E aproape pentru copiii de scoala generala. Serios! Totusi trebuie sa "cunosti abecedarul" cand incepi o treaba de genul asta. Mult succes! Link spre comentariu
nana Postat Aprilie 7, 2010 Partajează Postat Aprilie 7, 2010 Eu lucrez in AVRGCC si COde Vision adica in C.Fiecare lucreaza in ce stie mai bine, eu prefer C-ul ca m-am apucat de invatat C-ul acu vre-o 10 ani, dupa care am luat pauza si m-am apucat iara de el cand m-am apucat de controlere si mi-a fost mai usor. Cunosteam cum interpreteaza compilatoru comenzile deci ... in asta consta secretu in folosirea unui compilator cat mai bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum