Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Emitator

Vizitator cristinr1

Postări Recomandate

Aia e..daca posturile o iau razna esti pe drumul cel bun.Lasa radioul pe o frecventa aiurea,undeva unde nu prinde posturi de radio si apropie sau departeaza spirele de la bobina pana localizezi frecventa(dispare fasaitul).Ar trebui sa se simta miscarea in banda numai la simpla apropiere a mainii de emitator.Ai cam avea nevoie de o bara mica de ferita ca sa-l acordezi mai simplu. Oricum,la cum e lucrat frecventa o sa fuga repede mai mult ca sigur.Ar trebui tot montajul mutat pe cablaj,lucrat la suprafata pt experimentare.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• junior

4

• Den

4

• Spitfire

1

• teoilca

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator cristinr1

OK o sa incerc, insa eu acum imi dau seama de un lucru... condensatorii aceia improvizati nu i-am facut din sarma obisnuita ci din aceea din cupru cu lac pe deasupra :d > Acum realizez de ce nu functioneza, intrucat nici nu conduce curentul mai departe pe acolo :d

Link spre comentariu
Vizitator cristinr1

Deci... Verdictul pe ziua de azi : Am refacut cei 2 condensatori, m-am jcuat putin cu distantele de la bobina aceea si am observat ca in jurul la 100 Mhz se intampla ceva :d Adica posturile de radio de prin regiunea aceea incep sa fasaie, gajaie etc si cand apropii antena la telefon de acest emitator al meu , nu se mai intelege nimic din posturile precedente... Precizez ca inainte aveau claritate foarte buna acele posturi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări