Vizitator dorin15 Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Am gasit pe youtube un video cu un led care palpaie.Se vede ca este in serie cu ceva...si nu stiu ce...Poate stiti voi Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 E un banal LED intermitent albastru, il gasesti pe Str.Maica Domnului cu maxim 2 lei, bineinteles ca in filmuletul acela are "ceva" in serie, adica un rezistor de 330 ohm, se vede acolo ca este alimentat la o baterie 6F22(9V). Link spre comentariu
Vizitator robi09 Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=tJSbIC6J ... re=related - Acesta cum este facut ? Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Acesta se poate construi cu integratul CD4060, sau cu un microcontroller. Link spre comentariu
Vizitator robi09 Postat Martie 8, 2010 Partajează Postat Martie 8, 2010 Cum pot face un led normal albastru de 3 V sa palpaie? Link spre comentariu
mikella Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 incearca schema asta poate te multumeste doar ca e cu 2 leduri unul se stinge si celalalt se aprinde.daca umbli la valorile rezistentelor inseriate cu ledurile poti pune si leduri albastre.ps am mai pus si una cu un led Link spre comentariu
Vizitator robi09 Postat Martie 13, 2010 Partajează Postat Martie 13, 2010 Multumesc mult , o sa le incerc sa vad ce imi iese. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum