Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare despre sigurante

Vizitator adrian19

Postări Recomandate

Vizitator adrian19

Salut,As vrea sa stiu ce s-ar intampla daca as atasa un cordon de la un stecher la o siguranta unipolara, iar cu siguranta comutata pe 0, as pune-o in priza. Apoi as comuta pe 1?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

2

• djlove

1

• nightmare

1

• ROBEERT

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pot rezulta cam 2 lucruri:1) siguranta sarita la tablou.2) daca siguranta de la tablou e supradimensionata, asa cum se obisnuieste pe la noi, o sa obtii niste fire topite prin perete

Link spre comentariu

Nu te mai chinui cu siguranta, firele care vin de la stecher le ti in maini : unul intr-o mana si celalt in cealalta mana, sau unul il pui pe limba sa iti ramana mana libera sa poti baga stecherul in priza. Fa asa si sa vezi senzatie.. :rade: iarba de la rapostatele magazine de vise era un fleac fata de asta. :mort 666 :smt103: Emoticoanele astea descriu perfect situatia/senzatia.

Link spre comentariu

A mai aparut schema asta printata, in cartea "101 montaje electronice" parca, la rubrica FUSE DESTROYER ...Cred ca nu ieseau schemele la numar.

Link spre comentariu

:rade: Era copiata dintr-un Elektor din 1978. Doua fire, un stecher de 220Vca si un intrerupator... Un exercitiu util pentru incepatori - daca nu au avut un cui de 5mm in loc de siguranta fuzibila la panoul de distributie, au avut timp dupa aceea sa invete mai multe...

Acest subiect e un pamflet! Nu experimentati asa ceva acasa! Pericol de moarte!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări