nostrom Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Buna seara!A construit cineva asa ceva?Un amic m-a rugat sa pun aceasta intrebare pe acest grup.Multumesc Link spre comentariu
96ocsid Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Mai fa o data cu atasamentul te rog.Nu-l pot vizualiza. Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 este vorba despre ACEASTA schema nostrom in simulator functioneaza destul de bine, deci nu vad de ce sa nu functioneze si in realitate daca e bine realizat. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Adica proiectul de aici. Link spre comentariu
nostrom Postat Martie 7, 2010 Autor Partajează Postat Martie 7, 2010 Da,despre generatorul postat de "ghimpe" si bineinteles schema postata de stefan,este vorbaimi cer scuze ca nu am verificat attachment-l Link spre comentariu
BodoRF Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 Functioneaza si este foarte utila.Mici modificari am facut la etajul de iesire cu A.O.Probleme am avut la programare, fuse bitii nu erau corect setati. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Martie 11, 2010 Partajează Postat Martie 11, 2010 BodoRF, poti preciza si care este setarea corecta pentru fusebiti? Link spre comentariu
danzup Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 Pai din prima cel putin 2 fusebits trebuie scrisi :- external high frequecy cristal- disable jtag Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 comentariile de pe site sunt utile. incearca cu SUT1 si SUT0 debifate in pony (daca programezi cu pony) pe mine nu ma multumeste frecventa de doar 65,535KHz, ma mai gandesc daca il fac. Link spre comentariu
srdjan Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 faina scula... cred ca ma pun si eu la vara sa o incropesc. as mai aduga semnal rampa prin uC si eventual Dirac si treapta comandate manual... astea doar asa ca sa fie pentru scopuri didactice... Link spre comentariu
BodoRF Postat Martie 12, 2010 Partajează Postat Martie 12, 2010 In PonyProg am bifat OCDEN, BOOTSZ1 si BOOTSZ0. Am facut unele modificari in schema :http://www.yo4hfu.dmon.com/dds_audio/DDS_ATMEGA.pdf Un astfel de generator este foarte folositor chiar daca este limitat la 65Khz.Sa nu uitam de a doua iesire: 1, 2, 4, 8Mhz. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum