Vizitator Gabi_Craiova Postat Martie 6, 2010 Partajează Postat Martie 6, 2010 Salut sunt nou pe acest forum si incepator in ale electronici.Am luat acest casetoson dupa o dacie papuc si l-am montat pe un fiat doblo.Problema este ca la mufa radiio dupa dacie cineva a izolat masa cablului de la antena cu scoci si la doblo daca conectez masa se aude distorsionat.Am masurat continuitatea dintre masa si cald la antena dupa masina si nu da nimic,dar la cea de la casetofon da masa cu caldul.L-am desfacut si nu se vede umblat pe placa dar cu toate astea nu imi dau ce are si ce sa-i fac.Astept sa ma ajutati si pe mine va rog frumos pt ca stau cateva ore zilnic in masina si prind radio doar in oras cum ies afara bazaie si atat.Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Gabi_Craiova Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 Cum nimeni nu a dat o parere despre problema mea si nu stiu ce sa-i fac acelui castofon m-am decis sa il pun pe al meu dupa masina personala este vorba de un JVC KD-G322 antena este lipita bine cu fludor si izolata cu banda deoarece a trebuit sa prelungesc putin cablul pt ca erea foarte scurt.Problema este cand ascult radio si actionez stergatoarele radioul se aude mai prost in sensul ca se aude mai incet si distorsionat.Ajutati-ma si pe mine va rog frumos Link spre comentariu
ari_panterra Postat Martie 15, 2010 Partajează Postat Martie 15, 2010 la faza cu stergatoarele ,cred ca e vorba de ecranaj slab(calitatea cablului coaxial ce se duce la antena si trece pe langa firele de alimentare ale motorasului stergatoarelor sau chiar pe langa motoras) mai ales daca zici ca ai facut o inadire.incearca sa ecranezi locul inadirii.referitor la cel cu tunnerul defect,incepe sa verifici componentele de la intrarea antenei spre interior.de obicei crapa ceva de la amplificatoarele unor antene.succes! Link spre comentariu
Vizitator Gabi_Craiova Postat Martie 17, 2010 Partajează Postat Martie 17, 2010 Multumesc ari pentru raspuns si o sa incerc sa-l ecranez sa vad daca se schimba ceva deoarece cand ploua si folosesc stergatoarele este enervant. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum